От 05 до 07 юли президентът Румен Радев ще бъде

...
От 05 до 07 юли президентът Румен Радев ще бъде
Коментари Харесай

Радев ще види на живо Тръмп преди Путин

От 05 до 07 юли президентът Румен Радев ще бъде на работно посещаване в Република Полша, оповестява президентският прессекретариат
На 05 юли в постройката на българското посолство във Варшава президентът Румен Радев ще се срещне и ще беседва с наши сънародници в Република Полша, както и с представители на полски държавни институции.
На 06 юли президентът ще вземе присъединяване в срещата на върха на 12-те страни участнички (Австрия, България, Хърватия, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и Словения) в самодейността „ Три морета “. В рамките на форума Румен Радев ще организира двустранни срещи със свои сътрудници.
На 07 юли президентът Румен Радев ще взе участие в кръгла маса в границите на Световния конгрес във Варшава, проведен от Атлантическия съвет.
Темите, които ще се дискутират по време на двата форума, са свързани с укрепването на просперитета и сигурността в региона на трите морета – Адриатическо, Балтийско и Черно море, както и вероятностите за развиване на превоза и енергетиката в района.
На форума ще участва и Доналд Тръмп. Във Варшава американският президент ще дойде предната вечер. След тази среща Доналд Тръмп ще произнесе тирада на варшавски площад, която съгласно полската страна, позоваваща се на американски източници, ще има програмен темперамент – ще бъде отдадена на интернационалната сигурност и връзките с Европа. От Варшава американският президент ще отлети за Хамбург, където на 7-8 юли ще се организира срещата на Г-20. На 7 юли той ще има сеща с съветския му сътрудник Владимир Путин.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР