От 05.09. до 29.09. Венера, планетата на партньорствата, любовта и

...
От 05.09. до 29.09. Венера, планетата на партньорствата, любовта и
Коментари Харесай

Венера в Дева: Романтични моменти за земните знаци Дева, Телец и Козирог

От 05.09. до 29.09. Венера, планетата на партньорствата, любовта и хармонията, ще минава през знака Дева, най-детайлно насочения и сериозен знак от зодиака.

През интервала можем да чакаме да имаме високи условия към обичаните ни хора и да сме капризни във връзка с околните си връзки. Ще имаме податливост да проучваме обичания. Ще гоним съвършенност в дейностите и думите му.

При всички случаи е доста значимо да не прекаляваме с претенциите си и да не губим от взор огромната картина и цената на връзката ни, взирайки се в незначителните детайлности. Ако издребняваме, има риск ненужно да обтегнем връзките си и да си създадем бъдещи проблеми.

Най-добре ще се усещат през интервала земните знаци Телец, Деваи Козирог, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци, те ще са на сантиментална вълна и е доста евентуално най-сетне да решат да работят в посока, осигуряваща им оживление на любовния живот. Тези от тях, които са обвързани, ще разрешат залежали спорове с половинката, а пък свободните ще се впуснат в от дълго време отлагана случка.

Водните знаци Риби, Скорпиони Ракще са по-склонни да зависят от други хора, във връзка с връзките си. С самообладание и неизменност нещата ще им се случват, само че е значимо да са задоволително поредни и старателни в доказването на възприятията и привързаността си.

Въздушните знаци Водолей, Везнии Близнацище се впуснат в нови случки, които обаче не е изключено да се окажат не напълно трайни.

Огнените знаци Овен, Стрелеци Лъвсе чака да срещнат човек, който да ги развълнува, посредством обществената си среда или посредством непосредствен.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР