От 04.08 до 26.08. Меркурий планетата на мисълта и комуникацията

...
От 04.08 до 26.08. Меркурий планетата на мисълта и комуникацията
Коментари Харесай

Меркурий в Дева: Силен период за земните знаци Дева, Козирог и Телец

От 04.08 до 26.08. Меркурий планетата на мисълта и връзката ще минава през знака Дева. Това е знакът, който дава отговор за практичността, аналитичността, рецензията, детайлите и тонуса.

Периодът ще бъде подобаващ за превръщане на внимание на здравето и тонуса ни, за метаморфоза на всекидневието ни, подаване и преподредба на документи и преразглеждане на тактики за деяние. Това разположение ще ни направи доста по-детайлни в осъществяването на нашите отговорности. Практичността ще излиза на напред във времето във всичките ни инициативи. При всички случаи ще сме прекомерно съсредоточени в детайлностите. Поради тази причина съществува риск да загубим от взор огромната картина и цялостния смисъл на нещата, в които се замесваме.

Земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци ще имат доста триумфи през интервала. Те ще са много поредни и систематични. Организаторските качества и редът ще идват естествено при тях. Дните ще са подобаващи за отмятане на оптимален брой задължения.

Не е изключено водните знаци Рак, Риби и Скорпион да впрегнат мисълта и отзивчивите си умения най-много в любовната сфера и при поддръжката на своите половинки. Не е изключено те да се впуснат да употребяват своите познания и умения за образуване на взаимни действия.

Въздушните знаци Везни, Водолеи и Близнаци ще съумеят да реализират своя отдавнашна фантазия. Ще срещнат хора, които да им оказват помощ в начинанията и да ги поддържат.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще са много чувствителни и докачливи, тъй като при тях редът и подредеността на всекидневието е доста евентуално да бъдат провокирани от независещи от тях събитията и от хора около тях. Не е изключено да имат крайни периоди, които да гонят и заради тази причина да им се наложи да се стегнат и активизират, с цел да овладеят ситуацията.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР