От 02.09 до 04.09.2022г. в гр. Варна ще се проведат

...
От 02.09 до 04.09.2022г. в гр. Варна ще се проведат
Коментари Харесай

Варна приема държавното по кикбокс

От 02.09 до 04.09.2022г. в гр. Варна ще се проведат няколко спортни събития под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Държавно състезание за мъже и дами и шампионат за деца по кикбокс в жанр лоу кик, както и Държавно състезание за мъже и дами и шампионат за деца по муай тай. Домакин на събитията ще бъде локалният състезателен клуб „ Вокил “. Мястото на осъществяване на дуелите е спортната зала на Първа езикова гимназия с адрес ул. „ Подвис “ № 29. 

Заявки за присъединяване са подали общо 34 спортни клуба от цялата страна. 

В двата шампионата по лоу кик при най-малките 7-8 годишни и по муай тай при 7-8 и 9-10 годишните ще се включат 6 от клубовете, които развиват детско-юношеските школи.

Програмата стартира с квалификации в петъчния ден от 17:00ч.

В събота надпреварата стартира с шампионат за деца по кикбокс и по муай тай от 09:00ч, а след тях стартират полуфиналите от двете държавни шампионати.

В неделя още веднъж от 09:00ч.  ще се изиграят всички финали от двете Държавни шампионати, като преди да стартират съгласно новите условия на Световната федерация всички от ЮМВ и ДМВ състезатели ще преминат контролно мерене за съблюдаване на категориите.

Както всички събития на федерацията досега входът е свободен за всеки, който желае да се наслаждения на дуелите по кикбокс и муай тай.

Водещ на формалното разкриване в събота от 12:00ч. ще бъде дългогодишния състезателен публицист от гр. Варна – Румен Генов, който  по време на формалното разкриване ще презентира още едно спортно събитие на федерацията през месец ноември в Гранд МОЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР