От 0:30 до 3:30 часа на 10 септември ще бъде

...
От 0:30 до 3:30 часа на 10 септември ще бъде
Коментари Харесай

Тази нощ ограничават движението в тръбата за Варна в тунел „Витиня“

От 0:30 до 3:30 часа на 10 септември ще бъде лимитирано в двете направления прекосяването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “, оповестиха от АПИ. 
За да не се затруднява трафикът, през нощта ще се правят ремонтно-възстановителни работи в оборудването. По време на ремонтните действия трафикът ще минава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:
 С усилващи мрежи се построява част от облицовката на тръбата за София в тунел „ Витиня “ (СНИМКИ) С усилващи мрежи се построява част от облицовката на тръбата за София в тунел „ Витиня “ (СНИМКИ)
С усилващи мрежи се построява част от третата градивна обшивка на тръбата за София на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хем...
Автомобилите, пътуващи в посока София, ще се отклоняват при 35-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ по път I-1 Ботевград – София до 30-ти км при пътна връзка „ Витинска река “ на Автомагистрала „ Хемус “.
Автомобилите, пътуващи за Варна, ще се отбиват при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до 47-ми км при пътен възел „ Ботевград “ на Автомагистрала „ Хемус “.
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР