Освобождават от заплащане на месечни вноски всички лица, сключили договори

...
Освобождават от заплащане на месечни вноски всички лица, сключили договори
Коментари Харесай

Заради COVID-19! Освобождават от наем засегнатите от кризата търговски обекти в Мездра

Освобождават от възнаграждение на месечни вноски всички лица, сключили контракти за наем на терени и обекти – благосъстоятелност на община Мездра, оповестиха от локалната администрация.
Решението бе взето на постоянното съвещание на Общинския съвет, като предлагането е импортирано от кмета на града Иван Аспарухов.
Наем няма да заплащат търговците, които краткотрайно са прекратили активността си в резултат на въведеното изключително състояние в Република България и ограниченията, подхванати в осъществяване на заповедите на министъра на опазването на здравето и на кмета на община Мездра за преодоляване на изключителната обстановка по отношение на пандемията от COVID-19, за периода на изключителното състояние от 13 март 2020 година до анулацията му.
От възнаграждение на такси и наемни цени няма да бъдат освободени лицата, за които е открит влезнал в действие акт, че не са прекратили активността си.
Всички заплатени предплатено наеми и такси за месеците, за които лицата са освободени от заплащане, ще се смятат за платени за първия месец след анулация на изключителното състояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР