Освобождаването на Луганската народна република е към своя край. Това

...
Освобождаването на Луганската народна република е към своя край. Това
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: Освобождаването на Луганската народна република е към своя край


Освобождаването на Луганската национална република е към своя край. Това сподели министърът на защитата на Русия, армейски военачалник Сергей Шойгу, по време на военна гилдия.

" Групи на съветските въоръжени сили дружно с елементи на националната милиция на Луганската и Донецката национална република не престават да уголемяват контрола си върху териториите на Донбас. Освобождаването на Луганската национална република е към своя край ", заяви той.

Според него въоръжените сили на Украйна, пробвайки се да забавят настъплението на съветските войски, не пускат локалните поданици да изоставен градовете и селата и ги употребяват като жив щит. " След като е надвит на терена, киевският режим се стреми да реализира най-малко краткосрочни триумфи в някои области, като ги показва за огромни триумфи ", акцентира министърът.

От началото на нашествието над 1 милион и 377 хиляди души са евакуирани от рисковите региони на ДНР и ЛНР, както и от Украйна в Руската федерация.

" Бих желал да отбележа, че съветските въоръжени сили вършат всичко допустимо, с цел да предотвратят гибелта на цивилни жители. За тази цел непрекъснато действат филантропични коридори. От началото на специфичната военна интервенция в Русия са евакуирани повече от 1 377 000 души от рисковите региони на националните републики, както и от Украйна ", съобщи Шойгу.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР