Освободителната война доказва, че задачата на е да създава, а

...
Освободителната война доказва, че задачата на е да създава, а
Коментари Харесай

Руският посланик: Освободителната война доказва, че задачата на Русия е да създава, а не да разрушава

Освободителната война потвърждава, че задачата на е да основава, а не да унищожава. Това съобщи в послание във връзка националния празник на България новият дипломат на Руската федерация у нас н.пр. Елеонора Митрофанова. Това е нейна първа обществена изява.
„ Подвигът на съветските бойци и българските опълченци, воювали един до друг за държавността на България, ни разрешава да кажем, че това е наше общо завещание, обща победа, общ празник “, акцентира тя и прикани за „ съдействие в духа на взаимно почитание и равностойно партньорство “.
 Стотици пловдивчани изкачиха Хълма на освободителите (СНИМКИ) Стотици пловдивчани изкачиха Хълма на освободителите (СНИМКИ)
Стотици пловдивчани изкачиха стъпалата на Хълма на освободителите, по-известен в града като Бунарджика, с цел да почетат 3 март – На...
Посланик Митрофанова разяснява, че „ днешния празник е константа в българската история и тази големина не зависи от каквито и да е политически желания “ и показа, че за освободителните битки на България знае от лекциите в института за интернационалните връзки в Москва. Дипломатът направи обръщението си на български език – жест, постоянно употребен от нейни сътрудници от други страни, упълномощени в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР