Освободиха срещу гаранция от 1000 лв. мъжът пребил жена си

...
Освободиха срещу гаранция от 1000 лв. мъжът пребил жена си
Коментари Харесай

Освободиха срещу гаранция от 1000 лв. мъжът пребил жена си в Бобов дол

Освободиха против гаранция от 1000 лева мъжът пребил жена си в Бобов дол. Това реши Районният съд в Дупница, където се гледа мярката му за неотклонение.

Найден Ангелов – мъжът, сниман от личната си щерка да нанася жестоки удари на брачната половинка си, излиза на независимост против парична гаранция от 1000 лв..

Според магистратите контузиите на пострадалата Таня не са животозастрашаващи. Резултатите от здравната експертиза демонстрират, че има следи от плесници, което не е задоволително, с цел да бъде арестуван за непрекъснато мъжът.

За времето, което мъжът прекара в ареста, станало ясно, че той съжалява за постъпката си. Очаквало се да напусне фамилното жилище и да не пречи на идния бракоразвод с неговата брачна половинка.

Клипът, на който той беше сниман да бие жена си, беше качен в обществените мрежи от майката на потърпевшата. След това вълна от отвращение заля цялата страна, а Ангелов беше арестуван, откакто 24 часа се укриваше.

„ Дъщеря ми е подвластна от него. “ Това сподели майката на пребитата жена, припомня SafeNews.

„ Детето ми изпрати клипа и беше написала „ Виж “. В момента, в който отидох в жилището, шурей ми беше много нападателен. Помолих го да напусне, защото жилището е на щерка ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да схвана за какво щерка ми не желае да подава тъжба. Според мен е взаимозависимост, той знае по какъв начин да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее умерено ”, добави майката на потърпевшата.

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР