Освободиха от ареста джебчийката, дръзнала да обере китайски туристи в

...
Освободиха от ареста джебчийката, дръзнала да обере китайски туристи в
Коментари Харесай

Освободиха от ареста джебчийката, дръзнала да обере китайски туристи

Освободиха от ареста джебчийката, дръзнала да обере китайски туристи в центъра на Велико Търново.

Историята закупи огромна известност в обществените мрежи поради това, че китайците арестуваха собственоръчно крадлата и я държаха до момента в който дойде полиция.

Снимка: Галина Александрова

26-годишната Събка от Самоводене напусна районното през днешния ден по обед.
Китайски туристи обезвредиха джебчийка във Велико Търново Вместо на богат улов от кражбата, Събка се натъкнала на бойни китайски битки
Преди да стане известна като джебчийката, задържана от китайци, Събка е била известна и на полицията – още като дете, когато прохождала в занаята.

„ След инспекцията установихме, че лицето не е осъждано за съзнателно закононарушение, само че тя е известна на полицията още като малолетна, т.е. ненавършила 14 години. Тогава е проверявана за осъществени сходни такива закононарушения ", заяви Христо Христов, зам.-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново.

Галина Александрова е дамата, запечатала сцената в фотоси.

" Те просто бяха като смазана машина. Споделих, тъй като желая българите да видят по какъв начин се работи в такива обстановки. Те действаха като един. Вероятно всички от тях имаха, познаваха, китайските бойни изкуства ", описа очевидецът Галина Александрова.

Снимка: Галина Александрова

Туристите от Китай избраха да замълчат, а случката бързо обходи обществените мрежи и провокира размишления.

Джебчиите рядко практикуват на собствен терен. Известните кланове от Горна Оряховица и Лясковец най-често гастролират в чужбина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР