Освободиха от ареста бащата на убиеца на Евгения Владимирова и

...
Освободиха от ареста бащата на убиеца на Евгения Владимирова и
Коментари Харесай

Приятел на убитата Евгения: Остават съмненията, че има силно влияние на Държавна сигурност, тъй като бащата - убиец е бил служител там

Освободиха от ареста бащата на килъра на Евгения Владимирова и съизвършител на сина си - Пламен Владимиров. Той е освободен против парична гаранция от 5000 лева, макар че на първа инстанция е наказан на пожизнен затвор, дружно със сина си. Взето е поради здравословното му положение и това, че оказвал подпомагане и нямало заплаха да се укрие. Решението провокира мигновени митинги.

Майката и бащата на Евгения са унищожени, след толкоз тежка правосъдна борба - подобен потрес, след такава присъда на първа инстанция внезапно бащата – палач да бъде освободен под парична гаранция от  5000 лева, сподели Георги Георгиев, другар на Евгения.

Ивайло Найденов, юристът са фамилията, сподели че здравословното положение на Пламен Владимиров е коментирано и преди и че е било такова и  тогава, когато е следил снаха си, и когато е помагал на сина си в осъществяване на закононарушението. " Вината на Пламен Владимиров е по-голяма даже от виновността на Орлин Владимиров ", съобщи той в ефира на NOVA. 

Георгиев показа, че не е имало някакви знаци в държанието на Орлин преди да извърши закононарушението. Детето на Евгения е травмирано, брата на Евгения се грижи за него, показа той. Георгиев изрази опасения, че доживотната присъда може да се понижи на 20 години, а на 10-ата година да бъде пуснат пандизчията. Той сподели, че би било призрачен сън за детето, в случай че бащата тогава желае да получи родителските права.

Адвокат Найденов сподели, че ограниченията за процесуална насила би трябвало да бъдат в намерено правосъдно съвещание. Той напомни данните за осъщественото закононарушение. Найденов сподели, че правосъдните лекари одобряват, че задушаването може да се получи в резултат на това, че Евгения е била увита в тиксо и това да е повода за гибелта. Той изрази вяра, че и втората инстанция ще бъде уверена за съучастието на Пламен Владимиров в убийството.

Георгиев запита за какво съвещанието е било закрито. " Остават подозренията, че има нещо неправилно или мощно въздействие на Държавна сигурност, защото бащата - палач е бил чиновник там. Дали не избавят към момента остатъците от Държавна сигурност в сегашната власт ", каза той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР