Освободеният преди броени дни от ЦСКА вратар Данте Стипица вече

...
Освободеният преди броени дни от ЦСКА вратар Данте Стипица вече
Коментари Харесай

Напуснал ЦСКА стана съотборник на Спас Делев

Освободеният преди броени дни от ЦСКА вратар Данте Стипица към този момент си откри нов тим. 28-годишният хърватин стана съотборник на Спас Делев в Полша, откакто подписа 2-годишен контракт с Погон Шчечин.

В съглашението сред двете страни е залегнала и алтернатива за удължаването му с още една. Стипица ще играе с №1 на гърба през идващия сезон, като се явява заместника на Лукаш Залушка. Клубът взе решение да не удължава изтичащия контракт на поляка.

Стипица явно е притеглен за титулярен вратар, тъй като опция ще му бъде 21-годишният Якуб Бурщин.

Хърватският пазач не съумя да се пребори с конкуренцията на Витаутас Черниаускас в ЦСКА . Той дойде преди началото на сезона със свободен трансфер от Хайдук Сплит, а в хода на акция 2018/2019 изигра едвам 4 мача. Два от тях бяха за Купата на България – успехите над Монтана (1/16-финал) и Витоша (1/8-финал) в началния стадий от шампионата. В постоянния сезон на Първа лига той взима присъединяване в при успеха 1:0 над Верея в 19-ия кръг, за която беше постъпил сигнал в БФС по отношение на черно тото. Другият турнирен дуел за Стипица беше 0:2 от Ботев Пловдив в плейофния дял от шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР