Освободен от необходимостта да пътува ежедневно до Лондон след пандемията,

...
Освободен от необходимостта да пътува ежедневно до Лондон след пандемията,
Коментари Харесай

Бавните продажби на имоти, но безстрашните пътуващи до работното място са увлечени от Челтнъм

Освободен от нуждата да пътува всекидневно до Лондон след пандемията, юристът Алън Ейнджъл реалокира фамилията си от югоизточната част на столицата в някогашния спа град Челтнъм, на западния завършек на Котсуолдс.

„ С три деца имахме потребност от повече пространство от нашите две нагоре, две надолу в Блекхийт, а в Челтнъм има страхотни учебни заведения “, споделя Ейнджъл, който има семейство връзки в региона и сходно на брачната половинка си - също юрист - пътува до Лондон един път или два пъти седмично.

Те се възползват оптимално от това, че са на малко разстояние с кола от селата Бърфорд и Чипинг Нортън в Котсуолд, и игрищата за падел в Bamford's The Club.

Данните, оповестени от Hamptons във вторник, демонстрират, че през 2023 година лондончани са купили минимум жилища отвън столицата за последните девет години. И въпреки всичко, сходно на Ейнджълс, към една четвърт от нас в този момент работят хибридно, а Челтнъм, прочут със своята архитектура от Регентството, конни надбягвания и литературни фестивал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР