Осветлението в подлеза срещу блок 458 в кв. Младост беше

...
Осветлението в подлеза срещу блок 458 в кв. Младост беше
Коментари Харесай

След репортаж на БНТ 2 възстановиха осветлението в подлез в жк Младост

Осветлението в подлеза против блок 458 в кв. " Младост " беше възобновено след репортаж на Българска национална телевизия 2. За казуса, който създаваше неналичието на светлина, ви разказахме преди две седмици в новините.

София

Помните ли изпочупените лампи в подлеза против блок 458 в кв. Младост "? Той е единственото място, през което безвредно може да се пресече бул. " Александър Малинов ".
Румен Русев, зам.-кмет на регион " Младост ": " След вашия репортаж надлежно към този момент бяхме избрали компания реализатор да смени осветлението, да ремонтираме разрушената врата. И както виждате резултатът е на разположение - осветлението е заменено. И сме поставили фотоклетка. Сутрин лампите стопират да светят и вечер, може би към 17:30-18:00 часа, светват. "
От районната администрация в " Младост " се надяват жителите да пазят новите осветителни тела, които са предпазени с решетки. Но с това не се изчерпват проблемите тук.

В подлеза липсва и досегаемост за хора с увреждания и майки с колички.
Румен Русев, зам.-кмет на регион " Младост ": " Подлезът е признат 2016 година Това значи, че наредбата за налична среда е била в действие и би трябвало надзорната компания, както и приемателната комисия да означи, че в подлеза няма обезпечена налична среда и надлежно да се вземат ограничения по тази причина. "
Русев посочи, че ремонтът на подлеза е признат от предходния екип на районната администрация. Зам.-кметът изясни, че казусът ще бъде решен с построяването на стоманобетонна рампа, чийто план ще бъде подготвен до две седмици. Не се знае обаче по кое време той ще се осъществя на процедура, тъй като локалната администрация не разполага със средства. Затова се надява да получи финансова помощ от Столичната община. От регион " Младост " възнамеряват да се отстранен сегашните плочки, защото падат и основават заплаха за преминаващите. Те ще бъдат сменени с подобаващи плочи или мазилка, които да устоят на атмосферните условия.
 Нов вандалски акт остави на мрачно подлеза против бл. 458 в Нов вандалски акт остави на мрачно подлеза против бл. 458 в "Младост 4 "
Нов вандалски акт докара до липса на осветяване в подлеза против блок 458 в столичния регион "Младост 4 ". За казуса алармираха фенове на Българска национална телевизия 2. Съ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР