Освен заради големите намаления, харесваме „черните петъци“ и заради възможността ...

Освен заради големите намаления, харесваме „черните петъци“ и заради възможността

Всеки ден може да е "Черен петък" с Купон+

Освен поради огромните понижения, харесваме „ черните петъци “ и поради опцията да се почувстваме откриватели. Приключенският дух възпламенява устрема у всеки от нас да попадне на най-изгодната находка. Започва лов на положителни предложения от всевъзможен вид – уреди за семейството, облекла, играчки, обувки. И таман, когато пристрастеността към извършването на покупки понижи пулса, идват дните преди Коледа и Нова година, когато превъртаме още веднъж всички описи и търсим най-цветното, подобаващото и празничното.

И до момента в който обменяме информация с най-близките и сътрудниците кой, какво, къде е разкрил най-изгодно, ще ви споделим нашата находка. Изгодни предложения от А до Я, при които печелиш още до момента в който пазаруваш с играта Купон + на приложението Lidl Plus.

Каква е рецептата за триумф?

От 8 ноември до 5 декември всеки, който употребява Lidl Plus, може да се включи в новата игра на приложението Купон+. С нея може да натрупа суми при всяка покупка, без значение какво пазари. А най-хубавото е, че до момента в който участваме в играта, може да използваме и всички останали забавни и преференциални предложения в Lidl Plus.

Какви са наградите?


Играта включва четири равнища, всяко от които носи награди по желание единствено против една стотинка за закупилите артикули от всички категории, без значение дали клиентите пазарят хранителни или нехранителни артикули. Необходимо е единствено потребителите да сканират Lidl Plus картата си при заплащане на касата.

Първото равнище е при постигане на 60 лева Потребителите получават по желание един артикул единствено против 1 стотинка - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita. На второ равнище, при покупки за общо 100 лева, се получава Купон + премия на стойност 1 ст. и избор сред три усета чипс и обичания на дребни и огромни Kinder Bueno.Третото равнище е при насъбрана сума общо 160 лева и носи артикул по желание за 1 стотинка – печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey. Играта завършва с четвърто равнище и постигане на сумата от 260 лева, с което клиентите получават Купон+ за 5% отстъпка от идната си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лева, отстъпката се начислява върху 100 лева

Топ 5 хрумвания за находки идната седмица от 25 до 28 ноември в Lidl

Алуминиев тиган Tefal с 24 см. диаметър – единствено за 34,99 лева

Електронна кухненска везна с 37% понижение – за 7,49 лева

Комплект за подправки с 9 стъклени бурканчета и въртяща се подложка, понижен с 30% единствено за 13,99 лева

А през цялата седмица може да се открие и револвер за топло лепене за всички креативен настроени хора за 19,99 лева

И едно бонус предложение за цялото семейство в събота, 27 ноември – контактен грил 3 в 1 на супер цена - 89,99 лева

А най-хубавото е, че преференциалните оферти гостуват в Lidl всяка седмица – от понеделник до петък. Има ги в брошурата и в приложението Lidl Plus, с което клиентите са на плюс и в края на месеца.

Повече информация за Купон+ и цялостните условия, може да се открият на:

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg