Освен в София, протести тази вечер има и в още

...
Освен в София, протести тази вечер има и в още
Коментари Харесай

Поредна вечер на протести и в страната

Освен в София, митинги довечера има и в още 14 града.

С всеки минал ден митингите във Варна се разрастват. Все повече хората са безапелационни, че ще бъдат по улиците всяка вечер, до момента в който Борисов не подаде оставка дружно с целия кабинет. Успоредно с това желаят да напусне и основният прокурор Иван Гешев.

Протестиращите скандират познатите думи от последните дни: „ Оставка”, „ Мафия” и „ Мутрите вън”. Шествието е съпровождано от доста служители на реда, само че към 19 ч. няма никакви проблеми.
Шести следващ ден митинг против властта и основния прокурор (ВИДЕО) Полицията още веднъж прикани протестиращите да не се поддават на провокации
Във всеки един от досегашните дни хората във Варна показват противоречие в митинга да се виждат знаци или да се чуват названия на каквито и да било политически организации. Веят се само български флагове.

В Благоевград за трета поредна вечер се организират митинги. Хората се събраха през постройката на Областната администрация. Преди това митингът стартира пред общината, продължи през целия център, мина през паметника на Гоце Делчев, след което още веднъж се върна в центъра, пред постройката на Областната администрация.

По пътя си хората, които шестваха, призоваваха останалите поданици на Благоевград, които седяха в заведенията, да дойдат и да ги поддържат. Протестът продължава час и половина, като поръчката е на следващия ден там още веднъж да има хора.

В Хасково за втора поредна вечер се организира митинг. Той е проведен от „ Да, България”, само че съгласно тях той е цивилен, макар че там участват доста политици, и от дясно, и от ляво, от опозиционни партии. Протестът се намира пред постройката на община Хасково.

Шествието потегли от постройката на Областната администрация, а желанието на уредниците е да шестват през града, като преминат през Съдебната палата, след което да се върнат още веднъж в центъра на града.

Хората споделят, че са недоволни от настоящето ръководство. Те желаят оставки. Шествието и митингът протичат извънредно умерено. Има засилено полицейско наличие в центъра на града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР