Освен в паралелна държава, живеем в паралелни светове. Това заяви

...
Освен в паралелна държава, живеем в паралелни светове. Това заяви
Коментари Харесай

Заяжданията между Нинова и Борисов - кухо джафкане

Освен в паралелна страна, живеем в паралелни светове. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по тиканата като най-важна от политиците в последно време тематика с прословутия към този момент антикорупционен закон. А министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов не закъсня да ѝ отговори, напомняйки какво не са свършили Българска социалистическа партия тъкмо за корупцията, до момента в който управляваха: Три пъти да излезе Нинова, да се отхвърли от Сатаната.
Коментар на редактора
Точно тези безусловно празни и популистки приказки вбесяват всеки с малко мозък в главата, който към момента живее в тази страна. Защото те идват от устата на хора, които от дълго време са потвърдили и посочили какво могат и какво са в действителност.
За Корнелия Нинова е задоволително единствено да кажем по какъв начин прескочи от Съюз на демократичните сили в Българска социалистическа партия. Не е първият подобен случай в българската политическа история, само че е индикативен – тъй като в политиката по хипотеза би трябвало да защитаваш хрумвания, а няма по какъв начин по този начин внезапно да си промениш мирогледа толкоз съществено. Като прибавим историите с " Булгартабак ", тъкмо когато и Делян Пеевски беше първа писта по бедствията и повредите при Сергей Станишев, картинката става прекомерно акварелна.
За Бойко Борисов също няма какво да разясняваме – три мандата и нито една значима, структурна промяна. Всички знаем от кое място потегли Борисов, по какъв начин се изстреля нагоре, употребявайки " силовата писта " и какво натвори като властник. Стигнахме до такава степен, че българската стопанска система сега е напълно подвластна от еврофондовете, а сред интервала 2010 – 2015 година под 5% от заработилите през 2010 година компании са оживели до 2015 година. За положението на опазването на здравето и образованието по-добе да не отваряме дума.
Да не забравяме и взаимната каша " КТБ ", родена тъкмо по виновност на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, които не направиха нищо в ръководствата си, с цел да я предотвратят – те я насърчаваха. Точно КТБ трябваше да покаже на българите, че от тези хора клин за зеле не става и е извънредно време да им бъде теглен най-малко здрав шут за слизане минимум от политическата сцена. Не би – тъй като когато Господ изиска да накаже някого, той му взема първо акъла.
Затова ден след ден ще слушаме такива лакърдии от навирилите високо нос наши " политици " - по какъв начин ще борят корупцията, с която не се сбориха години наред. Българска социалистическа партия ще дрънкат по какъв начин Борисов желал да си избира ръководител на антикорупционния орган, който да го проверява, ГЕРБ ще връщат, че Българска социалистическа партия желае Румен Радев да избира ръководител на същия орган, който да го проверява. И при двата случая - половинчата работа без никакъв резултат, както постоянно от прикритите и неприкритите комунисти. И по този начин – до края на света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР