Освен успешен модел и съпруга на холивудската звезда Джейсън Стейтъм,

...
Освен успешен модел и съпруга на холивудската звезда Джейсън Стейтъм,
Коментари Харесай

Проклятието на моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли

Освен сполучлив модел и брачна половинка на холивудската звезда Джейсън Стейтъм, Роузи Хънтингтън-Уайтли е и сполучлива бизнес дама. Тя е основател на козметиката Rose Inc. Не единствено посредством нея обаче тя поддържа страхотната си форма.

35-годишната британка и майка на две деца разкрива по какъв начин се грижи за здравето и хубостта си. Освен че денят й стартира към 5 сутринта, с помощта на дъщеричката й Изабела, която се роди през февруари тази година, тя не съблюдава и диети.

" След като се погрижа за дребната, пия мощно кафе и доста вода. А когато и синът ми се разсъни, закусваме дружно и се приготвяме за деня ", споделя Роузи, която е майка и на петгодишния Джак Оскар Стейтъм.



Разбира се, че главната козметика, която моделът употребява, е на личната й марка. Тя обаче разкрива и домакински трик за грижа за кожата й, която е склонна към акне. " Използвам ледени кубчета, завити в тензух, за масаж на лицето си сутринта ", споделя тя и добавя, че това оказва помощ за понижаване на подпухналостта.

Редовните тренировки пък са помогнали на Хънтингтън-Уайтли да влезе във форма след бременностите си, както и да поддържа освен физическа, само че и психическа форма. " Обичам и постоянни масажа, както и сауна, последвана от мразовит душ - в действителност работи съживяващо. "

Тя признава, че не съблюдава диети: " Израснала съм във плантация - майка ми приготвяше цели ястия единствено с артикули от градината. Ако би трябвало да вляза във форма, просто спирам да хапвам сладко и глутен - резултатите са мигновени ".



Роузи Хънтингтън-Уайтли акцентира смисъла на майка си за развиването й. " Тя ме научи какъв брой е значимо да съм самостоятелна и да не разгадавам на другите. Това е по едно и също време проклинание и благословия - да си толкоз самостоятелен. Но съм такава. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР