Освен у нас, те са популярни в Румъния и Молдова,

...
Освен у нас, те са популярни в Румъния и Молдова,
Коментари Харесай

С баба Марта, джакпотите в тотото стават рекордни

Освен у нас, те са известни в Румъния и Молдова, срещат се и в Албания, Гърция и Северна Македония, където има население с български корени. Мартениците се носят до появяването на първото цъфнало дърво.

Когато идва моментът, оплетените бели и червени конци да украсят нашите облекла, ще бъдат извършени и обичайните тиражи на Спорт Тото, а приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на ориста не престават.

През миналия неделен тираж, изтеглената комбинацията в играта Тото 2 - 6 от 49 даде 12 петици, само че джакпотът още веднъж оцеля и точно на Денят на Освобождението на България, на 03.03.2022 година се чака да доближи. Освен това, по-случай празника, посредством чоп един участник в 17-ти тираж на играта Тото 2 - 6/49 ще се снабди с чисто нов автомобил.

В играта Тото 2 - 5 от 35 общите облаги през миналия тираж, надвишиха 260 000 лева, а в четвъртък се чака да доближат сумата от 250 000 лева, като още веднъж по-случай националният празник посредством жребии, ще бъдат изтеглени и 10 облаги от по 500 лева, всред всички, взели присъединяване в " Тото 2 - 5/35 " за 17-тия тираж.

Не бива да пропущаме и
джакпота, който може би ви чака и в играта " Тото 2 - 6 от 42 ", където прогнозната сума е 830 000 лв..

Късметът може да ви се усмихне и с облагите от талоните на Спорт Тото и Държавна
лотария. Така да вземем за пример, през миналата седмица, участник от гр. Долни Чифлик изтри за 3 лева и прибра 5 000 лева

Футболната игра на тотализатора Тото 1 - 13 срещи, също е на път да натрупа стабилен
джакпот, защото никой не съумя да разгадае мачовете тази събота и неделя, и през актуалната седмица се чака да доближи сумата от 30 000 лева

Редовните участници в игрите на Тотализатора не стопират да натрупат точки за спомагателни облаги, тъй като започва и новата акцията за лоялни клиенти на Спорт Тото -. От 01.03.2022 година до 30.04.2022 година, всеки може да натрупа точки на уеб страницата на тотализатора toto.bg или в картите за преданост, като всеки 2 лв.
залог генерират 1 точка, а 10 точки дават едно присъединяване в жребия за 5х500 лева, 2х2500 лева и една облага от 5 000 лв..

Шансовете за облаги от игрите на Български Спортен Тотализатор в никакъв случай не стопират, и по тази причина подсказват и спомагателните облаги в промоционалната акция. В нея вземат участие непечелившите талони на Спорт Тото и Държана
лотария, а всеки записал непечеливш ваучър на уеб страницата взе участие един път в седмичните тегления на акцията и повторно в тегленето на огромните парични облаги от 1000 и 3000 лева в края на акцията.

Както виждаме, възможностите с игрите на Спорт Тото са задоволително, с цел да провокират шанса и може би тъкмо в този момент е моментът, в който той ще ви се усмихне. Не губете кураж - до идващия тираж, тъй като който играе - има късмет!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР