Освен това я отменяла във всички битови занимания, а в

...
Освен това я отменяла във всички битови занимания, а в
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжни Новини За Състоянието На Алекс Сърчаджиева

Освен това я отменяла във всички битови занимания, а в първите дни след кончината на екранния Васко да Гама от село Рупча вдигала персоналния ѝ телефон, тъй като звънял непрекъснато. Д-р Денислава Ангелова в действителност се срещнала с Алекс около Иван. Нейните родители били извънредно близко приятелско семейство с артиста, а във времето тя съумяла да сътвори топли връзки с половинката му.

Лекарката, която се занимава с благотворителни начинания и е провъзгласена за баронеса, съдействала доста с познанствата си из високите етажи на докторската колегия и по време на битката за живота на Ласкин, която водеха експертите във ВМА. Другият човек, който давал кураж на скърбящата Сърчаджиева, била вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела, написа Пик. Именно тя и доктор Ангелова бяха неразделно до Алекс и по време на поклонението на Ласкин и придържаха едвам стоящата на краката си актриса да не се свлече на земята.

Те ѝ помогнали и да беседва с дъщеричката си за гибелта на баща ѝ, а в този момент се грижели да не пострада и нейното здраве поради мощния стрес, който преживявала. Само за месец Сърчаджиева се стопила съвсем на половина от паники. Зрителите си спомнят, че при започване на последния сезон на „ ВИП Брадър “, на който тя бе водеща през предходната есен, Алекс се бе закръглила. От бузките и свежия ѝ тип не е останал и помен и седмици наред тя преживявала на вода и успокоителни хапчета.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР