Освен това Слави Трифонов (лидер на Има такъв народ) има

...
Освен това Слави Трифонов (лидер на Има такъв народ) има
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Да изчакаме вота от чужбина, ИТН в НС значи повече пространство за маневри

" Освен това Слави Трифонов (лидер на " ИТН " ) има отворени порти и към двете страни - и към либералите, и към по-консервативната част от българските обединения ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия ", сподели той.

" Социологията хвана безусловно всичко тъкмо, тъй че нямаме нищо за казване ", разяснява още Симеонов.

По думите му следва отговор на основния въпрос - в какво ще се материализира раздразнението на българите - дали в незаинтересованост или в експлоадиране.

" Има нещо приблизително сред незаинтересованост и експлоадиране ", счита той. 

" Единственият законен късмет е двете огромни неща да създадат нещо. Легитимен значи подобен, който няма извънредно доста да раздразни обществото, а да го раздразни малко и да му даде значително облекчения ", сподели още Първан Симеонов.

" Защото при едни последващи избори изобщо не се знае дали това експлоадиране на българите, без значение дали е във " Възраждане " или другаде, няма да е още по-голямо ", предизвести той.  " Не знам още какъв брой можем да си играем с търпението на българите ", добави още Първан Симеонов.

" Трябва да се изчака вотът от чужбина, тъй като Движение за права и свободи има централизация на гласа в Турция ", въпреки всичко подсети анализаторът. 

Първан Симеонов уточни, че интензивността се движеше като и предишния път денем, следобяд наподобява, че е по-висока.

" Вероятно това е обвързвано с другата степен на готовност. Някои електорати държаха да гласоподават по-рано. Досега много повече се гласоподава с машина. Над 20% вземат решението или в последния ден, или в последните дни. Май отново изборите ще се вземат решение в последния миг. ", разяснява той.

По думите му на доста места има резултати, които ще разберем чак в паралелното преброяване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР