Освен това Хейли изключи варианта за преки разговори между САЩ

...
Освен това Хейли изключи варианта за преки разговори между САЩ
Коментари Харесай

Очакват се нови американски санкции срещу Русия

Освен това Хейли изключи разновидността за директни диалози сред Съединени американски щати и Сирия за момента. " Те не са стойностни за диалози със Съединените щати. те не са създали нищо, с изключение на да докарат народа си до оскотяване и да разрушат страната си. И всичко това в името на властта. " Хейли добави, че Съединени американски щати ще продължат да са свързани с водените в Женева договаряния, само че " ние не се готвим да имаме диалог очи в очи с Асад. "
" Новите наказания, които Съединени американски щати възнамеряват да вкарат срещу Русия, са единствено поради нейното наличие на интернационалната сцена, нямат връзка с никакви съответни събития ", сподели от своя страна представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по теревизия „ Россия 1 “.

„ Действително мога да потвърдя, че последните наказания, които се вкарват срещу Русия, това се прави изобщо без връзка с въпреки и някакви действителности. Ако по-рано ни споделяха, че ни санкционират поради Украйна, то в този момент формулировките се трансформираха съществено: в този момент ни санкционират, тъй като ние просто присъстваме на интернационалната сцена “, сподели Захарова, в отговор на въпрос за писмо, изпратено от посланика на Съединени американски щати в Москва Джон Хънтсман до съветското външно министерство. В. „ Комерсант “ заяви, че Хънтсман е изпратил до съветското дипломатическо ведомство писмо за подготвянето на нови наказания против Москва.
„ Именно по този начин са дефинирани последните наказания: за ролята на Русия в интернационалните работи “, акцентира Захарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР