Освен срива на Биткойн, който поведе крипто пазара надолу, огромен

...
Освен срива на Биткойн, който поведе крипто пазара надолу, огромен
Коментари Харесай

Shiba Inu: 90% спад на транзакциите в Shibarium мрежата

Освен срутва на Биткойн, който поведе крипто пазара надолу, голям удар понесе и Shibarium - мрежа от втори пласт, построена на Етериум, създадена от екипа на Shiba Inu.

Последният минус е под формата на забележителен спад в броя на дневните транзакции, осъществявани в мрежата, което докара до най-ниското ѝ равнище от месеци насам.

От края на 2023 година и през новата 2024 година в мрежата Shibarium се наблюдаваше огромно приемане. Това се показваше в доста повишаване на броя на дневните транзакции, които се правиха в мрежата. Той нарастваше бързо и през декември 2023 година надвиши 7 милиона дневни транзакции. И даже откакто потреблението стартира да понижава през новата година, мрежата към момента успяваше да поддържа приблизително към 1 милион транзакции дневно.

Мрежата обаче навлезе в интервал, който наподобява е извънредно сложен, със незабравим срив в броя на дневните транзакции. Този спад стартира на 10 март, когато броят им падна под 1 милион до 800,000 за първи път тази година.

През идващите дни броят на транзакциите се увеличи и още веднъж надвиши 1 милион. Но това беше единствено за малко, защото на хоризонта се задаваше по-голям срив. На 16 март мрежата Shibarium за финален път доближи дневни транзакции над 1 милион, защото на идващия ден броят им се срина до по-малко от 600,000.

Този спад продължи през идващите няколко дни и в сряда, 20 март, общият брой на дневните транзакции в мрежата Shibarium възлиза на към 83,600. Последният път, когато броят на дневните транзакции в мрежата е бил толкоз невисок, беше през ноември 2023 година, което значи, че в този момент броят на транзакциите е паднал до най-ниското си равнище от четири месеца насам.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР