Освен социализма, явно и простащината се предава по полов път.

...
Освен социализма, явно и простащината се предава по полов път.
Коментари Харесай

Повтаря простотиите на гаджето си – Благо Колизеума: Арестуваха Гери-Никол в Италия заради къпане във фонтан!

Освен социализма, очевидно и простащината се предава по сексуален път. Поп сензацията Гери-Никол е била арестувана от карабинери в Рим за непочтено държание в центъра на Вечния град, научи HotArena.

Така палавата варненка изкопира съвсем 1:1 изцепката на дъртия си ухажор Благой Георгиев, който преди 3 лета изчегърка с монета името си върху Колизеума .

Байганьовската постъпка станала предходната седмица,  когато палавата русокоска посреднощ цъфнала пред фамозния шадраван „ Ди Треви “ с две приятелки, като и трите девойки били солидно почерпени, писа „ Таблоид “.

Нашенките решили да дадат на статуята на Нептун късмет да оплакне очи с българските им телеса и заголили трътки в опит да се топнат във водата. Не решили обаче, че паметникът на културата се намира под 24-часова защита и още преди да си изуят обущата, били наобиколени от трима яки карабинери, които ги завели в сектора на „ Палацо Поли “ да дават пояснения.

Разминали се без санкции, само че пък се закачали крепко с девойките, в сравнение с да ги порицават, хвали се една от присъстващите българки в екшъна.

През 2015 година простотията на приятеля й Благой с Колизеума пък бе отразена медийно на ботуша. Той получи парична санкция и правосъден акт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР