Освен с юмруци и ритници, пребитата от бой 19-годишна Ивета

...
Освен с юмруци и ритници, пребитата от бой 19-годишна Ивета
Коментари Харесай

Адвокатът на Теньо: Дете на прехода е, пили са вечерта

Освен с юмруци и ритници, пребитата от пердах 19-годишна Ивета е била удряна с обувки и предмети. Това стана ясно от доказателствата по делото, заяви БургасИнфо.

В коридорите на съда прокурор Елгина Чалъмова съобщи, че повода за гибелта е черепно-мозъчна контузия, довела до отток на мозъка. За убийството Теньо Енчев може да получи от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна. След събиране на доказателства, обвиняването против Теньо е било изменено. Във съдбовната вечер и двамата са използвали алкохол. В кръвта на Ивета е имало 0,88 промила, а в тази на Теньо 1 промил.

„ Разкайване. Всичко е едно покайване. Той едвам в неделя, при покачване на обвиняването, осъзна всичко, което се е случило. Това доста го разстрои. Тя от 13-14 годишна е била с него. И двамата са използвали алкохол. Конфликтът е зародил по отношение на детето – отношението и държанието на умрялата по отношение на детето. Теньо занапред осъзнава и го претърпява, в правосъдната зала той беше смутен. Той мисли за детето, само че към момента при по този начин създалите се условия занапред осъзнава всичко, което следва в живота му.

Той е дете на разведени родители, разграничени още първоначално. Теньо се е преместил с майка си в София, татко му е останал в Айтос. След години се връща и това е плод на всичко това, отношението на обществото по това време, към децата на прехода. Липсата на татко и родителска грижа... виждаме какво се получава. Той не е желал да се стигне до подобен край, въобще не си е помислял. Не е било авансово залегнало в него. Няма никакъв умисъл”, съобщи юристът на Теньо – Пламен Генов.

Адв. Генов съобщи, че имало закъснение на Бърза помощ. От прокуратурата пък отхвърлиха да има сходни доказателства.

Съдът остави Теньо в ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР