Освен с таланта си на пистата, пилотът от Формула 1

...
Освен с таланта си на пистата, пилотът от Формула 1
Коментари Харесай

Лицемерен ли е Люис Хамилтън в любовта си към електромобилите

Освен с гения си на пистата, водачът от Формула 1 Люис Хамилтън е добре прочут с това, че е извънредно деен в обществените мрежи, където постоянно пази разнообразни дела. От веганство, през запазване на околната среда, до правата на хората и животните. Позициите му нормално са крайни, което е безусловно негово право, само че когато те стартират да се разминават с неговия метод на живот, който е добре прочут, това стартира да нервира почитателите.

Един недавнашен негов пост в Instagram направи тъкмо това. В него Хамилтън театралничи до електрически Mercedes EQS, който коства към 100 000 $ и към момента не е излязъл на пазара, а в текста под фотографията водачът акцентира изгодите от електрическите коли и проповядва по какъв начин всеки от нас би трябвало да направи нещо, въпреки и малко, с цел да понижи количеството въглеродни излъчвания, които отделя посредством метода си на живот.

Най-просто казано, концепцията му е по опция повече от нас да си купят електрически коли. Ако може от марката Mercedes, за което го разбираме, имайки поради, че точно немският тим във Формула 1 е негов шеф, а годишната му заплата е 50 милиона $.
 Снимка 495334

Дотук нищо неправилно и извънредно. Лошото е, че както стана ясно нагоре, Хамилтън не пропуща опция да освети персоналния си живот посредством обществените мрежи, откъдето знаем, че той разполага с богата сбирка от неелектрически коли, а в хангар на летището се съхранява частният му аероплан, чиято покупка преди години му навлече много неприятности, защото се оказа, че си е икономисал заплащането на налози в размер на милиони. Същият този аероплан от време на време се употребява от Хамилтън за превозване на обичаното му куче от Англия до случайна точка на света, където той се намира, с цел да може двамата да се срещнат.

Последователите му наподобява помнят добре всичко това, тъй като в мненията под поста му се появиха иронични реплики от рода на: " Каза водачът от Формула 1 ", " Ти притежаваш частен аероплан, брато " и " Ти смешник ли си? ". И това са единствено част от по-възпитаните.

Припомняме, че това не е първият път, в който Хамилтън навлича гнева на почитателите си със собствен пост. Преди години той изтри всички фотоси и клипове от своя акаунт в Instagram след публикуването на видео, в коeто той споделя на дребния си племенник, че момчетата не би трябвало да носят момичешки облекла. Тогава тази му имитация предизвика стотици гневни мнения от по-либерално настроени почитатели, които го упрекнаха в хомофобия.

Към този миг Люис Хамилтън има близо 20 милиона последователя в Instagram.

Публикация, споделена от (@lewishamilton) на Сеп 3, 2020 в 7:14 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР