Освен с пристрастяващата си музика, Хари Стайлс се отличава и

...
Освен с пристрастяващата си музика, Хари Стайлс се отличава и
Коментари Харесай

Най-запомнящите се визии на Хари Стайлс: един пораснал музикален принц на 29

Освен с пристрастяващата си музика, Хари Стайлс се отличава и със своя ексцентричен нюх към модата.

Отправяйки се към солова кариера след разпадането на групата One Direction, през последните години английският реализатор разрушава визиите ни за обичайно мъжко и дамско облекло, като не се тормози да опитва с цветове, форми и аксесоари.

Повлиян евентуално от андрогинния жанр на Дейвид Боуи и Принс, Стайлс някак съумява да наподобява мъжествено, до момента в който носи детайли, които сме привикнали да считаме за типично женски.

По мотив 29-ия му рожден ден, който британецът чества на 1 февруари, се разравяме из архивите, с цел да забележим кои са неговите най-открояващи се визии.

Първата по-смела поръчка за характерност Хари направи през 2017 година за музикалния фестивал на iHeartRadio. Тогава той се появи на сцената в черно-червен костюм на Gucci с геометрични претекстове. Артистичност на визията придаваше и бяла блуза с панделка към яката.
 Хари Стайлс с геометричен костюм Gucci (2017 г.)  Хари Стайлс с геометричен костюм Gucci (2017 г.)  Хари Стайлс с геометричен костюм Gucci (2017 г.)  Хари Стайлс с геометричен костюм Gucci (2017 г.)
Друга присъща негова визия включва пуловер, панталон, бяла якичка и перли – по този начин го видяхме най-малко два пъти през 2020 година Независимо дали този жанр ви припомня на нещо от дрешника на баба ви, не може да отречете, че му отива!
 Хари Стайлс в „ старешки “ жанр (2020 г.)  Хари Стайлс в „ старешки “ жанр (2020 г.)  Хари Стайлс в „ старешки “ жанр (2020 г.)  Хари Стайлс в „ старешки “ жанр (2020 г.)  Хари Стайлс на премиите BRIT (2020 г.)  Хари Стайлс на премиите BRIT (2020 г.)  Хари Стайлс на премиите BRIT (2020 г.)  Хари Стайлс на премиите BRIT (2020 г.)
За нощта на наградите „ Грами “ през 2021 година музикантът още веднъж се довери на Gucci, като облече пипитено сако в няколко цвята, съчетано с пуловер в други тонове. Най-много внимание притегли лилавият шал, който за появяването на сцената по-късно беше заменен със зелен, контрастиращ на черния кожен костюм.
 Хари Стайлс с ексцентрична визия на премиите Грами (2021 г.)  Хари Стайлс с ексцентрична визия на премиите Грами (2021 г.)  Хари Стайлс с ексцентрична визия на премиите Грами (2021 г.)  Хари Стайлс с ексцентрична визия на премиите Грами (2021 г.)
Завъртаме лентата до есента на 2022 година, когато Стайлс записа поредна актьорска изява с филма „ Моят служител на реда “. За премиерата му на Филмовия фестивал в Торонто британецът се появи в разнообразни нюанси на зеленот. Ще излъжем, в случай че кажем, че визията му, дело напълно на Gucci, не е за завиждане - бихме отмъкнали чантата с бамбукова ръкохватка, само че не можем да решим дали тя или флоралният претекст от сакото ни е обичаното нещо тук.
 Хари Стайлс със стилна визия в зелено (2022 г.)  Хари Стайлс със стилна визия в зелено (2022 г.)  Хари Стайлс със стилна визия в зелено (2022 г.)  Хари Стайлс със стилна визия в зелено (2022 г.)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР