Освен с представянето си на корта, Виктория Азаренка успя да

...
Освен с представянето си на корта, Виктория Азаренка успя да
Коментари Харесай

„Мама игра страхотно!“: Необичайната пресконференция на Азаренка


Освен с представянето си на корта, Виктория Азаренка съумя да донесе усмивки на тенис обществото и с държанието си отвън него – на конференцията ѝ след мача със Свитолина имаше специфичен посетител: синът ѝ Лео.

„Лео, по какъв начин игра мама през днешния ден?“ – „Страхотно!“

Двамата влязоха в залата за въпроси със слънчеви очила, а още първият отговор внесе положително въодушевление.

Въпреки това състезателката от Беларус не пропусна да отговори и на съществени въпроси – един от тях бе за обвиняванията, които уредниците получават за слабото тестване срещу Covid-19:

„Имаше хора, които не бяха удовлетворени, че има наложителни проби, в този момент други не са щастливи от сегашния модел,“ разяснява обстановката тя.

По време на квалификациите Бърнард Томич разгласи намерено, че най-вероятно е с ковид и това бе доказано няколко дни по-късно, а Александър Зверев също недоволства от неналичието на PCR тестване на шампионата.

Според Саша в схемата има хора, които биха дали позитивен тест, в случай че се правиха постоянни такива.

Азаренка реализира впечатляваща победа над Елина Свитолина с 6-0 6-2, а в идващия кръг ѝ следва борба с шампионката от Ролан Гарос Барбора Крейчикова:

„Възходът на Барбора през последната година и половина, общо взето от Covid насам, е удивителен. Тя продължава да развива играта си повече и повече,“ сподели Вика за чехкинята.

Вижте конференцията на Виктория и Лео:

Лео се роди в края на 2016, а по-късно в продължение на години Вика трябваше да се бори за неговото настойничество с татко му Били Макийги. Тенисистката нямаше по какъв начин да напуща Лос Анджелис и съвсем постави завършек на кариерата ѝ.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР