Освен с короната и с нова любов си тръгва след

...
Освен с короната и с нова любов си тръгва след
Коментари Харесай

Първата Мис Плюс размер с нова любов!

Освен с короната и с нова обич си потегля след успеха на първия по рода си конкурс за закръглени дами „ Мис Плюс размер “ Веселка Маринова .

„ Имам нов човек до себе си, само че единствено времето ще покаже дали той е индивидът за мен. Влязох в състезанието с разрушено сърце и излязох влюбена. Едно разрушено сърце се лекува с нова обич “, разяснява пред „ България Днес “ Веси, която е позната като единствения ни XXL модел у нас.

Признава, че до успеха е стигнала с доста мотивация и позитивизъм. „ Очаквах и не чаках по едно и също време тази победа. Всяка една от претендентките заслужаваше да завоюва, очевидно хората са усетили това, което желаех да покажа на тях и на журито. Бях доста стимулирана и мисля, че те повярваха в идеята, която защитавах, а точно хората да се харесват, каквито са. Самата аз не се тормозя от себе си. Да, имам недостатъци, те са част от мен, само че съм се приела такава ”, споделя Маринова , която продължава да учи мода и в същото време да работи в магазин и поддържа страници в обществените мрежи.

Едно от преимуществата, които получава наред с короната, е, че е припозната от доста хора като подстрекател макар тежестта си. Все повече девойки с наднормено тегло се свързват с нея, като желаят свети, описват персоналните си истории и споделят, а тя им дава еднакъв свет.

„ Казвам им да се замислят и да кажат действително дали им пука за мнението на хората отвън тяхното семейство, дали има значимост това мнение. Защото аз си дадох сметка, че до момента в който се малтретирам за хорското мнение, съм пропиляла доста неволи в живота си, а той е един и не би трябвало да пилеем скъпо време “, безапелационна е Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР