Освен с хубост и с ум може да се похвали

...
Освен с хубост и с ум може да се похвали
Коментари Харесай

Мис България започна работа в БАН

Освен с красота и с разум може да се похвали една от най-красивите носителки на купата Мис България Ромина Тасевска, видя HotArena.

Красавицата качи в Instagram своя фотография пред Българска академия на науките,  а изпод написа: „ В персоналната лабораторията на доцент доктор Александър Долашки, дружно с неговия страховит екип от експерти, през днешния ден обсъдихме някои съществени моменти при основаването на моя предстоящ артикул. Много години теоретичен труд ще бъдат вложени в него, тъй като науката основава хубост! “.

От написаното излиза наяве, че следобедите на брюнетката, която е омъжена за футболиста на Славия и някогашна звезда на Левски Дарко Тасевски минават в Българска академия на науките в създаване на персонален артикул.

Миската, която е майка на три деца, приключи с отличие бизнес и биопредприемачество в Софийския университет, напомня „ Телеграф “. Ромина постоянно е била пример за хубост -  една от дребното естествени носителки на купата Мис България. Последната година тя показва и нова визия, като подстрига дългата си коса мъжки маниер, което я направи още по стилна, съвременна и сексапилна, настояват почитателите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР