Освен с футболните си умения и отличия, звездата на Реал

...
Освен с футболните си умения и отличия, звездата на Реал
Коментари Харесай

Роналдо насърчи даряването на кръв и кръвна плазма

Освен с футболните си умения и оценки, звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е прочут и със своята благотворителност и благородно сърце. Обявеният за " най-благотворителен спортист " в светa за 2015 година Роналдо разгласява в профила си в Instagram фотография, с която за следващ път подканя всички свои почитатели да подаряват кръв и кръвна плазма.

Под фотографията той написа, че знае какъв брой значимо е това за хората, които имат потребност от кръв, и прикани всеки, който подари да качи селфи в обществените мрежи, с цел да въодушеви повече хора да го вършат.

Motivation! I know how much this lifesaving bag of plasma can help people in need…share a selfie of you donating plasma and inspire others to donate! #IPAW2017 #BETHE1Donor Learn more about lifesaving plasma donation at www.bethe1donor.com/learn

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Кристиано Роналдо е част от акцията на Be The 1, която предизвиква даряването на кръв и кръвна плазма. Като те акцентират, че с дарената кръв и плазма от един човек може да се помогне на още трима.

Кръвната плазма е течният съставен елемент на кръвта, в който плават самите кръвни кафези. Тя съставлява жълтеникаво оцветена течност, тъкмо каквато държи Роналдо на фотографията. Дарителски акции, сходни на португалската звезда, могат да бъдат осъществени и в България. Повече информация може да намерите на ncth.bg
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР