Освен публично от трибуната на Народното събрание и през медиите,

...
Освен публично от трибуната на Народното събрание и през медиите,
Коментари Харесай

ПП дебнели по ъглите депутати от БСП, за да ги разубеждават за хартията

Освен обществено от трибуната на Народното събрание и през медиите, всеки един депутат от Българска социалистическа партия е причакван по ъглите и коридорите в Народното събрание , с цел да му се изяснява по какъв начин би трябвало да гласоподава надпартийно във връзка с измененията в Изборния кодекс, инициирани от Българска социалистическа партия и предвиждащи връщането на хартиената бюлетина като опция на напълно машинния избор.

Това описа пред Националната телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров .

" Факт е, че има опит за напън освен против Българска социалистическа партия. Това значи, че в действителност има почва за подозрения. Ако наистина се потвърди, че върху машините има някаква операция и вотът е бил килнат, без значение с какъв брой и в чия изгода, това е извънредно сериозен удар върху устоите на демократичното общество. Това е държавен прелом ", изострен бе той.
 Петков уверен, че Българска социалистическа партия може да размислят за хартията
Петков уверен, че Българска социалистическа партия може да размислят за хартията

ГЕРБ в отпадналост за сформиране на кабинет, си подсигуряват добра позиция с манипулиран избор, счита той

Народният представител показа и че през дългия си парламентарен опит не бил виждал толкоз яростна реакция против законопроект, каквато сега се следи от Политическа партия и Демократична България срещу връщането на хартията .

" Тази истерична реакция е плашеща за мен. За първи път от толкоз години вижда такава гневна опозиция против един законопроект. Това води до подозрения и по отношение на това какви са аргументите ".
 Депутатите обезпокоени да не се отворят чувалите с бюлетини
Депутатите обезпокоени да не се отворят чувалите с бюлетини

Демократична България упорства за основаване на преброителни центрове

Според Зафиров е реалност, че имало случаи на разминавания сред записаните в протоколите и свалени от флашки данни и тези, получени в резултат на ръчното преброяване на разписките.

Въпреки задълбочаващите се разлики с " Продължаваме промяната ", БСП били виновна партия и ще се явят на диалози, в случай че бъдат поканени от партията на Петков и Василев след връчването на втория мандат за сформиране на кабинет. " Ще отидем, с цел да може в един спокоен звук да си кажем нещата, които би трябвало. Ние сме сериозна политическа мощ и сме поръчител пред обществото, че ще създадем всичко допустимо, с цел да осъществяваме ръководство с оглед идните тежки месеци ", съобщи депутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР