Освен пластичен хирург, Мартин Генов е водолаз, фотограф, баща, а

...
Освен пластичен хирург, Мартин Генов е водолаз, фотограф, баща, а
Коментари Харесай

Д-р Мартин Генов: Някои хора остаряват като катедрали, а други като цървули

Освен еластичен хирург, Мартин Генов е водолаз, фотограф, татко, а неотдавна и водещ на рубриката „ Успешните “ в предаването " Преди обед " по bTV, която феновете могат да гледат всеки понеделник. В нея той ще демонстрира съумели хора в живота, които са го създали с доста труд, а не просто известни персони, които си мислят, че са постигнали нещо.

„ Никога не давам отговор, когато човек пристигна при мен и ме попита съгласно вас какво би трябвало да трансформира в себе си ", споделя той.

Пластичният хирург споделя, че доста дами идват при него и носят фотоси, като желаят избрани носове, скули и така нататък Въпреки че корекциите костват няколко хиляди лв., това не би спряло дамите - а към този момент и мъжете.

" На Запад нещата са още умерени, само че в Източна Европа нещата са прекомерни ", декларира хирурга.

Тази наклонността за уеднаквяване съгласно доктор Мартин Генов потегля от реалити звездите, те дават началото на всичко.

„ Когато аз се разминавам трагично във визията си за красиво и естетично с пациента, това е знак за мен, че каквото и да направя, той или няма да е удовлетворен или аз няма да съм благополучен ", сподели Генов.

Най-странното предпочитание, което е имал от пациента е: „ Искам интервенцията по този начин да бъде направена, че да се вижда отдалече, че е оперирана " - за хирурга това е тотално нелогично и той отхвърля на сходни прищевки все пак.

" И дамите, и мъжете би трябвало да съумяват да остаряват с достолепие в годините. Има една все по-популярна фраза, че някои хора остаряват като катедрали, а други като цървули ", декларира той.

Пожелава си щерка му да не преувеличава с нищо, когато порасне. Самият той споделя, че не би се съгласил да сложи импланти на гърдите на 18-годишно момиче.

Д-р Генов споделя, че е впечатлен от фотосите на Дрю Баримор и Камерън Диас, които демонстрираха фотография в обществените мрежи без корекции и филъри.

Вижте какво още показа доктор Мартин Генов във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР