Освен пияна, Белослава май е била и дрогирана зад волана.

...
Освен пияна, Белослава май е била и дрогирана зад волана.
Коментари Харесай

Пияната Белослава била и друсана зад волана

Освен пияна, Белослава май е била и дрогирана зад кормилото. Именно поради това е отказала да даде кръвна проба. По-голяма част от хората, които карат след приложимост на опиати, отхвърлят да дадат кръвна проба, тъй като ще се разминат единствено с санкция в размер на 2000 лева и отнемане на лидера от право да ръководи моторно транспортно средство за 24 месеца. Белослава се снабди с нов прякор точно поради подозренията, че е била дрогирана на рождения си ден, когато бе спряна от служители на реда и тествана за алкохол. Новият прякор на изпълнителката е Белото Бубе, научи Lupa.bg.

В практиката се срещат доста аргументи за подобен отвод, като в изолирани случаи това държание се реализира, заради действителна приложимост на наркотични субстанции. Седмици след резила й, певицата се появи от фамилна фотография на плажа.  " Любовта е по-силна ", написа певицата при започване на август под своя красива морска фотография. От мнения под нейни фотоси се вижда, че дългогодишни нейни почитатели се отхвърлят от нея. А някои даже загатват, че певицата не е била само пияна, само че и дрогирана и по тази причина е отказала кръвен тест при инспекцията на униформените. 

" Дано присъдата е оптимално огромна, а не най-малко открита. Жалко, че не ти взеха проба за опиати. Като твой голям почитател от 20 години съм отвратена. Наистина се надявам да не те виждаме повече най-малко 5 година,Но теста за опиати, Бубе. Ти си палач ", написа нейна фенка под обява на певицата в инстаграм.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР