Освен парламентарни избори през април и нов парламент, месецът беше

...
Освен парламентарни избори през април и нов парламент, месецът беше
Коментари Харесай

Лайв във Фейсбук печели доверието на избирателя

Освен парламентарни избори през април и нов парламент, месецът беше белязан и от марката " Бойко Борисов във Facebook ". Включване след включване, с дълги и напоителни пояснения за нещата от живота.
Малко преди служебното държавно управление да вземе властта, водачът на ГЕРБ изостави за известно време " лайвовете ". Даде ни малко отмора, само че от средата на тази седмица отново е на линия!
Особено забавно беше през вчерашния ден, 27 май – – кой в България, кой от чужбина, кой казващ по какъв начин като България втора няма. Тези момчета също засегнаха тематиката с нещата от живота, като Борисов на подобаващи места ги прекъсваше бащински – и разумно взе да се лее от ден на ден и повече всеки идващ път. Но по този начин и би трябвало – хората като цяло са неблагодарни, не помнят или дори не знаят какво беше при комунистите! Кой, в случай че не господин Борисов, телохранителят на Тодор Живков, да им подсети и напомни, да им изясни и да ги предизвести! Доверие би трябвало, драги гласоподаватели, доверие!
И тъй като нямам доверие, а надали и някой различен има вяра, че това " лайв " включване ще е последно – " в събота ” Лъчезар Борисов ще изяснява нещата от стопанската система, ще взема да си помечтая какво още мога да видя от господин Борисов в поредицата " Пътят, Истината и Светлината ":
1. Лекари и медицински сестри – ГЕРБ. Ще ни обяснят по какъв начин чудесно сме се справили с пандемията. ще бъде разяснено през вица за Рейгън и Горбачов, които бягали на маратон – Рейгън приключил първи, Горбачов – втори. В руските медии новината е отразена със заглавие: " Спечелихме почетното второ място, Рейгън е предпоследен ".
2. Пенсионери – ГЕРБ. Тук ще има анализ какво може да си купим с 50 лв.. Примерно – 20-25 хляба, това си е цялостен месец храна! А в случай че искаш да си с привлекателна физика, може от по-квалитетни фурни вид " ръчно-домашна " да пазаруваш и по-малко да ядеш.
Строители – ГЕРБ. Стигате ли до Бургас по автомагистрала? И " Хемус ”, и " Струма " кой ги подкара? Какво повече?!
Чиновници – ГЕРБ (макар и не само). Всъщност тук... не знам. Що е то електронно държавно управление? Смърт за държавната стопанска система при положително осъществяване – толкоз безработни ще останат! Затова има потребност да бъде разяснено какъв брой доста човешки ориси са това и какъв брой от тях ще си намерят работа, в случай че би трябвало да идат да работят в частния бранш – там са неприятни и търсят кой работи, работи, работи!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР