Освен от собствените си привърженици, които ще пристигнат днес в

...
Освен от собствените си привърженици, които ще пристигнат днес в
Коментари Харесай

Фенове на Вележ ще подкрепят Лудогорец

Освен от личните си последователи, които ще дойдат през днешния ден в Мостар, Лудогорец може да се надява и на моралната поддръжка на огромния градски противник на Зрински - Вележ. Феновете на един от обичайните тимове в някогашна Югославия, чиято секта носи името Red Army, засипаха Интернет с нормалните обети против тима, който по време на войната през 90-те години на процедура окупира техния стадион и ги остракизира отвън рамките на града.

" Няма по какъв начин да поддържам Свински, Надявам се да изгубят най-малко толкоз тежко, колкото ФК Сараево от Аталанта (0:8) " и " Моля се на Бога Лудогорец да им вкара най-малко 6 " са единствено част от по-меките известия във форума на един от най-популярните уеб сайтове в страната bhfudbal.ba.

В същото време почитателите на локалния Широки брег няма да поддържат Зрински макар хърватския генезис на двата тима. " С тях играем така наречен херцеговинско дерби и има известно локално съревнование. Въпреки, че сме хървати, ние не сме народен тим и надали някой ще пристигна особено, с цел да вика за нас. В най-хубавия случай просто ще ни пожелаят триумф и нищо повече ", обявиха от щаба на Зрински.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР