Освен огромна слава и статут на национален герой авторът на

...
Освен огромна слава и статут на национален герой авторът на
Коментари Харесай

Дават апартамент за руски победен гол

Освен голяма популярност и статут на народен воин създателят на възможен надвит гол против Хърватия за Русия ще се разшири имотно.

Депутатът от Народното събрание на Крим Евгени Кабанов реши да подтиква играчите на “сборная” преди 1/4-финала от международното състезание, обещавайки да подари апартамент на футболиста, който класира родината в топ 4 на домашния мондиал.

Ру

Русия и Хърватия ще спорят за влизане в полуфиналите в събота вечерта на стадион “Фишт” в Сочи.

“Скъпи другари! Компанията “Интерстрой” е подготвена да подари апартамент в новия жилищен комплекс “Доброгород” в Севастопол на играча от съветския народен тим по футбол, който вкара победния гол в историческия мач против Хърватия в Сочи. Вярваме в тима! Ще поддържаме нашите! Само напред и единствено към успеха!”, написа Кабанов в обществена мрежа. Той е шеф на въпросната строителна компания и е народен представител от Либералнодемократичната партия на Русия.

Селекционерът на “сборная” Станислав Черчесов пък приказва особено на конференцията по въпроса дали на тима не липсва поддръжката на президента Владимир Путин, който беше единствено на първия мач от международното.

“Владимир Владимирович към този момент ми звъня няколко пъти.

За нас е значима

поддръжката на

президента.

Футболистите

знаят, че я

имаме, и за тях

това е

спомагателна

мотивация”,

съобщи треньорът на домакините.

“Ясно е, че хърватите играят друг футбол от нас. Срещата стартира от 0:0 и в хода на мача те ще работят съгласно обстановката. Все отново това са елиминации и най-съществен е резултатът. Мисля, че те ще трансформират тактиката си. На всяка позиция те разполагат с положителни футболисти, би трябвало да обърнем внимание на всеки от тях. Знаем, че този тим е на високо равнище и има класа. За да играем сполучливо против тях, би трябвало да покажем самостоятелни качества и групова игра”, добави съветският селекционер.

Момчетата му бяха стимулирани по още един метод с изключение на с обещанието за апартамент и поддръжката на Путин. Той е радикално друг, само че сигурно много безапелационен.

Съперникът на Русия се чака да има височайша поддръжка през днешния ден на трибуните в Сочи.

За националите

ще вика

президентът

на Хърватия

Колинда Грабар-Китарович.

Преди дуела със “сборная” в тима няма проблеми. Такива обаче може да се появят при вероятно продължение на 1/2-финал. Цели осмина футболисти от отбора на селекционера Златко Далич са застрашени да го пропуснат при нов картон. Това са Ракитич, Манджукич, Ребич, Върсалко, Пяца, Йедвай, Чорлука и Брозович.

" 24 часа "
Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 21:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР