Освен мароканката Карима Ел Махруг, която преди десетина години стана

...
Освен мароканката Карима Ел Махруг, която преди десетина години стана
Коментари Харесай

Малолетна от харема на Берлускони го съсипа СНИМКИ 18+

Освен мароканката Карима Ел Махруг, която преди десетина години стана международно известна с ескорт-прякора си Руби, Силвио Берлускони употребил за неговите секс-купони си и още една малолетна госпожица – шестнайсет годишната на времето бразилка Ирис Берарди.


Берлускони и Карима Ел Махруг

Поне до момента в Италия за нейното присъединяване в фамозните вечеринки „ бунга бунга “ на експпремиера се говореше и пишеше под сурдинка, само че през вчерашния ден новината бе публично документирана в Съдебната палата на Милано като свидетелско свидетелствуване, прецизира в. Монитор.

Там е в ход развой против Силвио Берлускони, където той и още 28 негови юристи, приятели и някогашни гаджета са подсъдими за лъжесвидетелство на така наречен развой Руби, на който четирикратният министър – ръководител бе наказан на седем години затвор за секс с малолетната Карима Ал Махруг и по-късно оневинен от последната правосъдна инстанция.

За гушкането от експремиера на малолетната преди десетина години обилна бразилка описа на съдиите британската журналистка Хана Робъртс, която интервюирала през 2013 година на няколко пъти Карима Ел Махруг и още няколко девойки от дружинката „ бунга бунга “.

Всичките й диалози били записани и от тях ставало ясно, че когато през 2010-та и 2011 година гърмеше абсурда за креватните подвизи на Берлускони с същински харем от хубавици и той бе даден под съд, негови юристи били скрили малолетната бразилка Ирис Берарди в изолирана вила и я били държали там до навършване на пълноправие.


Ирис Берарди

Страхували се били да не вземе да се разприказва и да утежни още повече ситуацията на техния поддръжник, към този момент крепко закъсал пред Темида поради потвърденото взимане - предоставяне с малолетната Руби. Самата пък тя била споделила пред Хана Робъртс, че Берлускони й бил купи л къща и й бил дал 6 млн. евро с цел да лъже в съда и да твърди, че в никакъв случай не била спала с него, а единствено се били гушкали.

Журналистката била показала също по този начин доказателства, че доста пари били получавали, с цел да си траят или с цел да приказват това, което им казвали юристите, най-малко още десетина обилни моми от тогавашния харем на Силвио.

Доста раздвижване измежду участниците в съвещанието на процеса през вчерашния ден провокираха свидетелствуване на пазач на влиятелна жилищна постройка в центъра на Милано, който описа по какъв начин носел на Руби торби с пари, предадени му от един от бранителите на Берлускони с офис във въпросния блок.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР