Освен красивите си бели пясъчни плажове и кристално синьо море,

...
Освен красивите си бели пясъчни плажове и кристално синьо море,
Коментари Харесай

Плажът „Смърт в рая“ е опустошен от подземния свят на наркотиците, а британците са „принудени да контрабандират кока-кола“

Освен красивите си бели пясъчни плажове и кристално синьо море, дестинацията за снимане на „ Смърт в парадайса “ има доста по-зловеща страна.

Измисленият остров Сейнт Мари е сниман във френските карибски острови Гваделупа, където има обилие от жарко слънце и живописни палми. Актьорският състав и екипът на драмата на BBC в никакъв случай не са се оплаквали от летенето, с цел да снимат всяка серия, с рибарското населено място Deshaies и La Perle Beach на първокласни места.

Както изпълнителният продуцент Тим ​​Кийс един път сподели: „ Вие не мога да излъжа това чувство, когато включиш камерата в Гваделупа и в един прелестен ден тя просто влива цялата стратегия с него. " Но надалеч от телевизионните екрани, известният ваканционен курорт е дом на мрачна интернационална търговия с опиати и проведени незаконни групировки.

Британски наркомулета

Гваделупа нормално се смята за безвредна за туристите от държавното управление на Обединеното кралство, което поучава да се „ заобикалят изолирани зони, вклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР