Освен комунистическо отроче от ДС-котило, Васил Терзиев е мека китка

...
Освен комунистическо отроче от ДС-котило, Васил Терзиев е мека китка
Коментари Харесай

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата

Освен комунистическо отроче от ДС-котило, Васил Терзиев е мека китка с лява резба! Ексклузивно следствие на медията ни разкри, че сърцето на кандидат-кмета от ППДБСС принадлежи на бодибилдъра

 Емил Колев. Непознатата необятната общност мутра тренира в столичния фитнес The Red Gym и от към година обслужвал анално и орално Терзиев. Дали поради тази им съгласуваност или по друга причина, мачото се водел на цивилен контракт към едно от сдруженията на Васил и месечно прибирал по 15 хиляди лева

 

Именно Колев бил причина за тежкия бракоразвод на новия политик. Той толкоз бил вдлъбнат, че безусловно изгонил брачната половинка си от общия им дом, където възнамерявал да приюти първокласното жиголо. В знак на сериозните си планове, неотдавна кандидат-кметът на София бил подарил първокласен джип Мерцедес на Емо, който побърза да се похвали с новата си облага в Инстаграм.

 

Пред приятелите си фитнес-манафът се изцепил, че скъпото возило е подарък от бъдещия кмет, за който целия фитнес и цяла София приказва.

 

Голямата уста на Колев и навикът му да дрънка наляво и надясно за армаганите, които Васко Ухото му правел, ни води по следите на най-скандалната и усърдно прикривана гей спекулация на политическия хоризонт. Масло в огъня наля и някогашната хомо тръпка на Емил Колев – мускулягата Александър Дионисиев, който работи като частен банкер в Райфайзен банк, с ненаситност описа на наше подставено лице по какъв начин бил брутално изоставен поради парите на Терзиев, и по този начин ни оказа помощ да сглобим пъзела. Той е някогашен ухажор на Колев и до скоро са ходили тет-а-тет по европейските столици. За воаяжите обаче плащал Терзиев без да знае.

 

Според източниците ни от спортните среди, заварката сред Терзиев и Колев станала точно в залата, където политикът идвал да вае пилешки мускули и сред сериите да се оглежда за някой прегладнял, само че талантлив и жесток в секса момък. Парашутът му се отворил точно с билдъра Емо, който от километри надушил, че Васко е анално предразположен и бързо си предложил услугите.

 

Ако имаме вяра на някои от най-редовните клиенти във фитнеса, ставали очевидци на перверзния разказ сред двамата мъже, те били луди от пристрастеност един по различен. Колев се хвалел по какъв начин Терзиев един път го дарил с виртуозна свирка във вип съблекалнята, а различен път му се отдал на задната седалка на първокласния си Кайен до момента в който пътували за “семейна ” почивка отвън столицата.

 

Номинацията на Васко за кмет на София през юни т.г. доста лимитирала спонтанността сред двамата млади и те се принудили да се ближат и смучат много по-дискретно. За задачата новоизпеченият политик бил наел първокласен мезонет в първокласен квартал. Локацията му се намирала зад “Ринг Мол ”, селището наоколо до лифта. За по-конспиративно на вратата била поставена табелка с корпоративен надпис, с цел да наподобява все едно е офис.

 

Пръв в любовното гнездо пристигал Терзиев в ранния следобяд, имитирайки бизнес аудиенция. След наложителния душ и клизма, кандидат-кметът джиткал из стаите дибидюс гол и през час-два пращал перверзни фотоси на любовника си, с цел да зареже гирите и час по-скоро да пристигна в обятията му.

 

Емил от своя страна разправял, че откогато чука политика се наложило да понижи анаболните инжекции, защото Терзиев го черпил с висок клас кокаин и от обичаните на Кирил Петков кристали, които мъчно се комбинирали с фитнес добавките. Вместо стероиди, двамата шмъркали бѐло, а то им сваляло задръжките и ги изстрелвало в нови еротични висоти.

 

 

 

Колев упорствал Васко да бъде нежната половинка в двойката и да приказва за себе си в женски жанр, наричайки задното си отверстие с името на дамски  сексуален орган. Другото му обвързване било да сервира уиски и храна на треньора, както и да му облизва краката пръст по пръст, още до момента в който са вмирисани от спарените маратонки, с които Емо блъскал през целия ден в залата.

 

Подобни ролеви игри влудявали Терзиев до краен лимит и не след дълго той по този начин се пристрастил към новия си тъпкач, че забравял да се прибере вкъщи при дамата и децата си.

 

 

 

Брачните половинки били измежду тематиките, за които двамата най-често се карали. Полудял от обич, Весо Ухото побързал да натири майката на децата си с цел да е разполагаем на мъжката си тръпка. Колев обаче, който също бил женен за силиконката Джулия и имали общо дете, не възнамерявал да разтрогва брака си. Тъкмо противоположното - след всеки секс сеанс той дебело подчертавал, че Джулката му е сготвила и бърза да се прибере при нея.

 

Това надълбоко наранявало влюбения Терзиев, който изпадал в тежка меланхолия и постоянно си поплаквал, че някаква фръцла била по-важна за Емо от него самия. Да не приказваме, че бил платил на хакер да му следи телефона и там постоянно откривал онлайн закачки сред треньора и непознати мадами. Както прилича на гей двойка, свадите не били необичайност посред им, а два пъти за последната година Колев зарязвал нежния си другар, напускайки общия им “дом ”. В тези моменти Терзиев не бил на себе си от тъга и даже отказвал да се храни. Само гледал в една точка до момента в който тежки мъжки сълзи се стичали по бузите му.

 

 

 

Сдобряванията им обаче били грандиозни и Васко не пропущал да ги означи с екзотични пътувания до скъпи дестинации. Справка в Гранична полиция, с която медията ни се снабди сочи, че допреди Кирил Петков и Борис Бонев да го предлагат за кмет, Терзиев пътувал с любовника си до курорта Коста Брава в Испания, а Коледа двамата посрещнали в Лондон. За част от воаяжите Васко наемал хеликоптер с цел да може новата му обич да се наслаждения на скъпотията от птичи взор и да помни кой му обезпечава охолния живот.

 

Тук е мястото да отбележим, че редакцията по никакъв метод не осъжда пристрастеностите, вилнеещи в душата на Васил Терзиев. Дълбоко противни обаче са ни опитите на претендент кмета да крие лявата си резба, представяйки се за благополучен татко и мъжага. Препоръчваме му да вземе образец от сътрудника си Борис Бонев, който от ден първи се отбелязя като мека китка и отхвърли да се преструва на подобен, какъвто не е.

 

 

 

Очаквайте нови, още по-скандални секс разкрития за двойката Терзиев-Колев, тъй като за нас е значимо жителите да знаят за кого дават гласа си и да създадат осведомен избор в неделя.

 

Тагове: Васил Терзиев любовник бодибилдър Емил Колев Александър Дионисиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР