Освен като легенда в културизма и киното, Арнолд Шварценегер е

...
Освен като легенда в културизма и киното, Арнолд Шварценегер е
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер: От мен би станал страхотен президент на САЩ

Освен като легенда в културизма и киното, Арнолд Шварценегер е прочут и в политиката - той изкара два мандата като губернатор на Калифорния сред 2003 и 2011 година Въпреки всичките си достижения, има едно нещо, което Арни в никакъв случай не може да бъде - президент на Съединените щати.

Конституцията на Съединени американски щати гласи, че всеки, който заема тази служба, би трябвало да бъде американски жител по рождение. Шварценегер е родом от Тал, Австрия, където живее до 19-годишна възраст.

" Имам възприятието, че от мен би станал страховит президент “, споделя той в изявление за BBC, без да демонстрира капка подозрение в себе си. " Но усещам, че в това време всичко, което съм постигнал, е с помощта на Америка ".

 

" Америка ми даде толкоз доста благоприятни условия и американският народ беше толкоз привлекателен, просто ме одобри с отворени прегръдки. Никой не се опита да ми попречи да съумея ", коментира австриецът, предава " Фокус ". " Единственото нещо, което не мога да върша, е да се кандидатирам за президент, само че няма да се окайвам от това. “

Става ясно, че той не се е отказал изцяло от вярата един ден да заеме най-високия пост в страната: " Да, има конституция. Имаме потребност от някаква имиграционна промяна, безусловно, с цел да променим това. Но би било малко малко егоистично, в случай че изляза и се опитам да трансформира закона. "

Шварценегер несъмнено не е разчувствуван от вероятната президентска конкуренция следващата година сред президента Джо Байдън и Доналд Тръмп. " Просто се надявам Америка да откри млада кръв “, споделя той.

" Защото за мен е малко необичайно, че през днешния ден хора на по 70 и 80 години се борят между тях, а не хора, които са на 40-50 години или дори по-млади и имат късмет за тази в действителност страхотна работа. "

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР