Освен като герой в Отмъстителите, Джеръми Ренър се оказа герой

...
Освен като герой в Отмъстителите, Джеръми Ренър се оказа герой
Коментари Харесай

Джеръми Ренър вече ходи - как върви възстановяването му след инцидента

Освен като воин в " Отмъстителите ", Джеръми Ренър се оказа воин и в действителния живот. Навръх Нова година той претърпя нечовечен случай, който би приключил с драматичен край за всеки естествен човек - седемтонен снегорин мина през него.

52-годишният Ренър обаче имаше шанс. С над 30 счупени кости, той стартира постепенно и трудно възобновяване след две следващи интервенции. А в него най-вече му помагаше забележителното наличие на духа и оптимизъм, които съумя да резервира.

Актьорът постоянно споделяше в обществените медии информация за това по какъв начин напредва с рехабилитацията си. И не щеш ли най-сетне Джеръми Ренър е на крайници. Последната му обява ни демонстрира по какъв начин той тренира на антигравитационна бягаща пътечка.

" Трябва да намеря нови неща, с които да запълня времето си, с цел да може тялото ми да се възвърне ", написа той към видео, на което се вижда по какъв начин върви на специфичната пътечка.

Антигравитационната ходеща пътечка употребява технология на НАСА, която отстрани въздействието на гравитацията и по този метод понижава с до 80 % тежестта на тялото върху долните крака. Ползва се главно за рехабилитация и специфични спортни тренировки, е пояснено в Wikipedia.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР