Освен канабис, в дома му са намерени електронна везна и

...
Освен канабис, в дома му са намерени електронна везна и
Коментари Харесай

Арестуваха полицай с марихуана и метамфетамини

Освен канабис, в дома му са открити електронна везна и мелница, разкри щефът на Районна прокуратура - Кюстендил Албена Разсолкова

Полицай е задържан край Кюстендил с опиати. Той е чиновник на столичното 6-о районно управление (на МВР). Пред Нова телевизия шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил старши комисар Тодор Петров разясни, че арестуваният е 32-годишен. При инспекцията отказал да му бъде изработен тест за опиати и за алкохол. Тогава се схваща, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи. 

След като откажете тест за опиати, е обикновено да ги употребявате, разяснява шефът на  ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.

Репортерът Антон Чавдаров посочи, че мястото, където служителят на реда с опиатите е арестуван, нощес на брифинга по този начин и не е била посочена.

„ Мъжът с едно простичко „ не “ е вързал ръцете на закона, отказал е да даде проба за алкохол и за опиати и по този начин наказване или обвиняване за това, че евентуално е карал в нетрезво положение на този стадий няма по какъв начин да му бъде повдигнато “, разяснява той.

„ Тепърва прокуратурата ще би трябвало да потвърждава дали той е държал високо рисковите наркотични субстанции за да ги популяризира, въпреки че по първичните данни това наподобява явно, тъй като в дома му е открита теглилка, с която евентуално е измерван грамажът на дрогата. Дали го е държал с тази цел или има някакво ексцентрично занимание не е ясно “, разяснява Чавдаров. 

Говорителят на Районната прокуратура в Кюстендил Галина Димитрова пък посочи, че задържаният служител на реда не се е опитал да се възползва от служебното си състояние. „ При прекъсването не е декларирал, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи. По време на инспекцията е станало ясно, че е служител на реда “, добави тя. 

Установено е, че три от пакетите са са с марихуана, а други два – с метамфетамини, разясни административният началник на Районната прокуратура Албена Разсолкова

„ В дома му също е открита марихуана. Там са открити електронна везна и мелница “, сподели още тя. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР