Освен фамилията флаш дискове 860 Evo, първата информация за които

...
Освен фамилията флаш дискове 860 Evo, първата информация за които
Коментари Харесай

Samsung подготвя продажбите на флаш дисковете 860 Pro

Освен семейството флаш дискове 860 Evo, първата информация за които се появи предходната година, компанията Samsung Electronics има намерение напълно скоро да стартира продажбите и на моделите 860 Pro. Днес един от тези дискове се появи в формалния уеб страница на производителя.
Новият флаш диск е с идентификатор MZ-76P4T0E и потенциал 4 TB. Устройството е със общоприет 2,5-инчов размер. Използва се SATA 6 Gb/s интерфейс и съгласно изтеклата предварителна информация, новият SSD се базира на 64-слойните чипове памет MLC 3D V-NAND. Скоростта на поредно четене и запис е надлежно 560 и 530 MB/s. IOPS индикаторите не се оповестяват, само че предходният модел има IOPS на равнище 100 000 както при запис, по този начин и при четене и вероятно този индикатор е същият.



Това е вторият в света флаш диск с потенциал 4 TB и интерфейс SATA III 6 Gb/s. Първото сходно запаметяващо устройство също е на Samsung – това е 850 Evo.

При сходни анонси рядко се оповестява информацията за цената, само че този път е дадена – $1900 . Това са към 47 цента за гигабайт. Не се оповестява по кое време ще започват продажбите на флаш диска Samsung 860 Pro .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР