Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс

...
Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс
Коментари Харесай

Как изглежда Тайра Банкс на 50

Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс стана известна и като един от първите " ангели " на Victoria`s Secret в края на 90-те. Оттогава е изтекла доста вода, а през вчерашния ден, 4 декември, тя навърши 50 години.
 SKIMS, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс, Хайди Клум, Кандис Суейнпоъл и рекламата на марката долни дрехи на Ким Кардашиян
Алесандра, Тайра, Хайди, Канди и Ким по долни дрехи

Какво събра секси моделите на едно място

По този мотив моделът, който се слави и с откровения си език, разгласява поредност от селфита в профила си в Instagram. На тях тя театралничи без грим и споделя по какъв начин се усеща във връзка юбилея си.

" Не мога да допускам, че съм била на тази земя толкоз доста години ", стартира обявата си Тайра. " Много хора се опасяват да остареят. Това е разбираемо. Нещата към този момент не са същите. Телата ни. Енергията ни. Умът ни. Но би трябвало да призная, че мозъкът ми е по-остър от всеки път. Мъдра съм, бейби. "

По-нататък моделът дава някои насоки за хора на нейната възраст или пък тези, които ще станат на нея. " Не би трябвало да спирате на едно място. Може да сте правили несъмнено нещо, а след години да го промените с друго ", написа тя и дава образец със себе си.

В момента Банкс, която е и жури в разнообразни телевизионни риалитита, е основала лична компания за сладолед SMiZE & DREAM, която създава разнообразни усети. Междувременно пък приготвя комикс, който се назовава The House of SmiZE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР