Освен двамата убити американски войници, за които съобщи Пентагонът, във

...
Освен двамата убити американски войници, за които съобщи Пентагонът, във
Коментари Харесай

Двама американски войници загинаха в Афганистан

Освен двамата убити американски бойци, за които заяви Пентагонът, във вчерашното нахлуване против натовска автоколона в южната афганистанска провинция Кандахар, са били ранени и четирима американски военнослужещи.

Това разгласи през днешния ден командването на мироопазващата задача на НАТО в Афганистан, представено ДПА. В известието се споделя, че ранените получават здравна помощ и животът им не е заплашен. През миналата нощ представителят на Пентагона Джеф Дейвис удостовери гибелта на двама американци в самоубийствената офанзива край град Кандахар. "Тези бойци дадоха живота си в работа на задача, която е сериозно значима за Съединени американски щати и нашите съдружници и сътрудници " сподели през днешния ден военачалник Джон Никълсън, пълководец на силите на Съединени американски щати и на НАТО в азиатската страна.

Американски медии, позоваващи се на високопоставени източници от държавното управление във Вашингтон, оповестиха, че преди време президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е намеквал, че може да уволни Никълсън, тъй като "не печели войната ". ДПА означи, че оповестената от Съединени американски щати нова тактика в Афганистан от средата на юли още не се ползва. Договорените със съдружниците от НАТО мини офанзиви с по няколко хиляди бойци също са под въпрос. През последните седмици се разискват и още по-радикални хрумвания като цялостно евакуиране от Афганистан и "приватизиране " на войната, като там бъдат пратени наемници. От началото на тази година в Афганистан са починали осмина бойци на Съединени американски щати, напомни ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР