Освен Дания, още 4 европейски държави са решили да преустановят

...
Освен Дания, още 4 европейски държави са решили да преустановят
Коментари Харесай

Още 4 европейски страни спират ваксинирането с AstraZeneca

Освен Дания, още 4 европейски страни са решили да преустановят използването на имунизацията на AstraZeneca за 14 дни, оповестява „ Кориере каузи Сера “.
Италия, следвайки Норвегия и Дания, стопира потреблението на партидата ваксини против ковид от британско-шведската компания AstraZeneca. Това се споделя в изказване, оповестено от Италианската организация по медикаментите (Aifa).
 Властите в България няма да блокират проверяваната партида на AstraZeneca Властите в България няма да блокират проверяваната партида на AstraZeneca
Европейската организация по медикаментите е изследвала случаите от Австрия за смъртни случаи вследствие на тромбоза след имунизиране с AstraZ...
" След известия за някои съществени нежелани реакции, следени по време на използването на дози от партида ABV2856 на имунизацията AstraZeneca против COVID-19, Aifa реши, като защитна мярка, да забрани потреблението на тази партида в цялата страна ", се показва в документа.
До момента причинно-следствена връзка сред въвеждането на имунизацията и случилото се не е открита. Регулаторът прави всички нужни инспекции.
„ Кориере каузи Сера “ изяснява, че става въпрос за два смъртни случая, регистрирани в Сицилия, за които се подозира, че се разследване на използването на имунизацията. Един от тези случаи се отнася до боец на 43 години. Другия случай е с 50-годишен полицейски чиновник.
По-рано Дания и Норвегия също стопираха използването на тази ваксина след появяването на данни за образуването на кръвни тромбове - проблеми с кръвообращението, наречени тромбоза - и хипотетична гибел в Дания.
 Дания стопира за 14 дни имунизирането с АстраЗенека Дания стопира за 14 дни имунизирането с " АстраЗенека "
Дания стопира за 14 дни слагането на дози от имунизацията против Covid-19 на " АстраЗенека ", заради опасения, че при хора, на които тя е бил...
Датската партида е друга от тази, публикувана в Италия, само че е публикувана в 17 европейски страни.
Според испанската организация EFE, Европейската организация по медикаментите (EMA) учи отчети за формиране на тромбове при хора, имунизирани с имунизацията на AstraZeneca в няколко европейски страни. Отбелязва се, че EMA може да насочи рекомендации по отношение на използването на това лекарство в Европейски Съюз през днешния ден или на следващия ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР