Освен че участва в благотворителни инициативи, Манита избра нестандартен начин

...
Освен че участва в благотворителни инициативи, Манита избра нестандартен начин
Коментари Харесай

Новата Мисис България 2022 Мани Вартан с мил поздрав към пловдивчани

Освен че взе участие в благотворителни начинания, Манита избра ексцентричен метод да поздрави своите съграждани в Пловдив . Билбордове с лика на Манита красят града под тепетата. С тях  ослепителната миска пожелава радостни Рождественски празници на пловдивчани.



В същинска самодива на положителното се трансформира носителката на купата „ Мисис България Интернационал “ 2022 Манита Вартан.  Красавицата, която се окичи с короната от най-престижния конкурс за омъжени дами у нас е твърдо решена да се възползва от наградата и да се отдаде на положителни каузи.

В дните към Коледа Манита взе участие в голям брой благотворителни дела в родния Пловдив и столицата.

„ За мен благотворителността не е  показност.  Да избера едно събитие по празниците, да се покажа с цел да ме снимат и с това да доклада активност. За положителното няма празници и почивни дни. Начертала съм много амбициозна стратегия, с която да оказвам помощ на нуждаещи се в разнообразни сфери от живота ни. Надявам се короната да ми помогне да ходя напред и да осъществя желанията си. Най-важната крачка, която считам да направя е в посока сливане на етносите и поддържане на гениите от етническите малцинства в Пловдив, а за какво не тази самодейност да стане национална “, показа Мисис България Манита Вартан.

Първата благотворителна вечер, в която Манита взе участие с персонални средства бе в помощ на надарените деца от с. Подрим и ремонт на залата, в която репетират. Там Елизабет, надарената щерка на Вартан, която пее божествено, откри програмата.



Последва благотворителна вечер за деца в неравностойно състояние, а Манита  обезпечи  подаръци за децата, които участваха в програмата.



В родния си Пловдив Вартан се включи в самодейността на Арменския културен комплекс в Стария град – Пловдив, където с арменските деца от града украсиха и възпламениха светлините на Коледното дърво.



Следващата изява беше благотворителен базар с кмета на регион централен – Георги Стаменов, където Мисис България още веднъж подари персонални средства.



На 15 декември Манита Вартан постави началото на своята огромна самодейност да сплотява етносите в Пловдив. На една сцена хубавицата събра надарени деца от всички етнически групи в Пловдив. Тя показа над 50 деца – арменци, българи, роми, турци, евреи и украинци, ученици от Арменското образователно заведение, ОДК Пловдив, детска градина “ Щастливо детство „, вокално студио “ Синтез „, с началник Желязка Белчилова, ФАФ “ Куклици “ и други.



Последната за 2022г.  благотворителна изява на Мисис България Манита Вартан бе в столичния хотел Маринела. Там тя закупи картина от мини изложбата на произведения на деца от вкъщи в кв. Люлин, а средствата  са в помощ на дома.



Манита Вартан е приключила Езикова гимназия „ Иван Вазов “ в Пловдив. Владее шест езика – български, арменски, британски, испански, съветски и турски. Висшето си обучение приключва в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ – Бакалавър по Българска лингвистика и Магистър по Психология на ръководството. Обича пътешествията и книгите. В младежките си години тя за малко е модел в две големи  фешън организации. Носителка е на наградата Мис Синева Свети Влас.

Мани Вартан е омъжена от 2016 година. Има 6-годишна щерка Елизабет, която носи в себе си огромен музикален гений и е носителка на 17 наградата от Национални и интернационалните състезания и фестивали поп и джаз пеене.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР