Освен, че се очаква нов водещ, в Преди обед от

...
Освен, че се очаква нов водещ, в Преди обед от
Коментари Харесай

Нова водеща влиза в Преди обед?

Освен, че се чака нов водещ, в " Преди обед " от есента най-вероятно ще има и най-малко една нова водеща. Това е актрисата и певица Лили Гелева, която предходната седмица седна в стола на тогавашната отпускарка Деси Стоянова. От есента русокоската, която неотдавна роди наследник на сътрудника си Христо Петков, най-вероятно ще води графа за екология в шоуто на Би Ти Ви. 

След като в " Преди обед " изпробваха петима претенденти за наследници на подалия оставка Сашо Кадиев, пристигна ред и на новите лица, които се чакат в предаването от есента. Миналата седмица Деси Стоянова беше в отпуска, а в петте дни, в които я нямаше, синът на Катето Евро работеше с пет колежки, които краткотрайно изпълняваха длъжността водеща на предаването.

Поне една от тях от септември най-вероятно ще се появява регулярно в шоуто.. Това е актрисата-еколог Лили Гелева, която беше водеща в четвъртък. Тя няма да измести титулярката Деси Стоянова, само че ще има непрекъснато наличие като лице на графа, дочу  " Уикенд ".

Лили Гелева се прочу измежду всеобщата аудитория преди време с ролята на лекар Мишева в сериала на Нова тв " Откраднат живот ". Тя има и няколко шлагера като певица, както и много сполучливо присъединяване в шоуто на Нова " Черешката на тортата ". 

Там хората я запомниха като веганка, която готви добре и месо поради своите другари. След това стартира да пуска рецептите си в интернет и с това натрупа доста почитатели. Тя е от артистите, които са твърди бранители на околната среда и увличан почитатели главно посредством персоналния си образец. През обществените мрежи Гелева приканва хората към разделно събиране на боклуци, преработване, пазаруване на облекла втора ръка и минимализъм във всяко отношение.

Към днешна дата актрисата има над 35 000 почитатели в Инстаграм, насъбрани без провокативни фотоси, кавги или участия в телевизионни риалитита, което за България е голямо достижение. Затова продуцентът Жоро Тошев бил решил да я предложения в екипа на предаването си, с цел да води графа, обвързвана с опазването на околната среда, настояват осведомени.

Тази тематика е една от най-често дискутираните в " Преди обед ", значима е за Би Ти Ви, която от години се пробва да почисти България, само че досега в шоуто не е имало специфична графа, обвързвана с нея. Планира се да я включат в програмата от есента.

Самата Лили показа след присъединяване си в " Преди обед ": " За мен да върша неща, които в никакъв случай не съм правила, е извънредно належащо упражнение, което ми оказва помощ от време на време да подлагам на подозрение всичко, което си мисля, че съм. Нищо, че е доста мъчно, значимо е. Благодаря на целия екип на " Преди обед " за супер вълнуващото превозване като ко-водещ, Александър Кадиев, с теб ми беше най-приятният два часа и половина ефир в живота ".

Два дни по-късно актрисата взе участие в акция за разчистване на реки и зарибяването им с балканска пъстърва. С нея е бил синът й Вито, който още не е навършил годинка. Момчето се оказало най-малкият доброволец, взел участие в сходна акция до момента. То е плод на любовта на Лили с артиста Христо Петков. Те са двойка от години. Разказвали са, че дружно обработват двора на бабата на Христо в ловешкото село Лесидрен, където сред уговорките си в театъра и на снимачната площадка са успявали да отгледат чудни реколти от домати, чушки и други селскостопански култури.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР