Освен че принц Хари и Меган Маркъл скоро се нанасят

...
Освен че принц Хари и Меган Маркъл скоро се нанасят
Коментари Харесай

Кралска раздяла: Хари и Меган ще работят отделно от Уилям и Кейт

Освен че принц Хари и Меган Маркъл скоро се нанасят в настрана жилище, херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент няма да разделят и работното си място с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Във вчерашното публично изказване се загатва, че до момента персоналният офис на принц Хари в двореца Кенсингтън е обслужвал и Меган Маркъл от годежа им през ноември 2017 година насам. Планираната смяна обаче ще обезпечи самостоятелна грижа към уговорките на херцога и херцогинята , щом двамата се реалокират в новата си резиденция Фрогмор Котидж.

 Меган Хари Уилям Кейт Getty

От Бъкингам през вчерашния ден оповестиха: „ Кралицата е дала разрешение на херцога и херцогинята на Съсекс да открият работното си място в Бъкингамския замък. Техни Кралски Височества ще наемат нов информационен екип, който ще стане част от този на Бъкингамския замък и ще рапортува до информационния секретар на кралицата, Доналд МакКейб. “

Така новото служебно място на принц Хари и Меган Маркъл ще бъде в Бъкингамския замък, където е и кралицата, а това на Уилям и Кейт ще остане Двореца Кенсингтън, където двойката живее дружно с трите си деца.

 Меган Хари Уилям Кейт Getty

Но тук надали има място за драма - съгласно кралския биограф Сали Бедел Смит това е по-практичното решение. То ще даде независимост на бъдещите родители да се съсредоточат върху личните си персонални и служебни ползи, които се разграничават от тези на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Смит твърди: „ Уилям е татко на три деца и неговият фокус е главно върху тях, до момента в който Хари скоро ще стане татко “ , и прибавя: „ Меган има безапелационни визии върху своите ползи и тези на Хари, само че не са тези, които Уилям и Кейт споделят “ .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР